RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wigan nærmer seg Chelsea

Wigans Henri Camara (t.v) jubler sammen med lagkamerat Pascal Chimbonda.
Wigans Henri Camara (t.v) jubler sammen med lagkamerat Pascal Chimbonda. (FOTO: JON SUPER / AP)
Sist oppdatert:
Wigan-eventyret ser ikke ut til å være over på en-to-tre. Som eneste lag i Premier League har de kontakt med suverene Chelsea.

Portsmouth - Wigan 0-2:

Latics, som de kalles på de britiske øyer, sementerte lørdag sin andreplass på tabellen med en 2-0-seier borte mot Portsmouth. Gjestenes disiplin og strenge organisering skapte stor hodebry for Pompey og manager Alain Perrin.

Begge målene kom etter halvtid ved Pascal Chimbonda og Jason Roberts, og sikret Wigan deres sjette seier i Premier League på rad. Wigan fortsetter dermed sin sensasjonelle start på Premier League, og er nå bare seks poeng bak selveste Chelsea.

Vertene Pompey jobbet ekstremt hardt i førsteomgang, men fikk et baklengsmål i sekken allerede etter tre minutter av andreomgang. Vingbacken Chimbonda raget høyest i feltet, og headet Wigan i føringen fra bakerste stolpe. Dette var backens andre mål på de to siste kampene.

Portsmouth trykte så gjestene tilbake på banen, og jaktet utligning, da nevnte Chimbonda kløyv oppover høyresiden, og fant en umarkert Jason Roberts foran mål med en mark-kryper. Roberts tok seg god tid, og plasserte ballen sikkert i nettet til 0-2 for gjestene.

Både kontroversielle Laurent Robert og Tresor Lomana Lua Lua ble kastet innpå fra benken i forsøket på å komme tilbake mot latics. Uten hell. Robert nektet forrige serierunde å bli med på bortekamp, etter at han fikk beskjed om å starte på benken. Lua Lua har ligget syk de siste ukene etter å ha pådratt seg malariasykdom i hjemlandet.

Chelsea topper tabellen suverent med 31 poeng, Wigan står med 25 poeng etter lørdagens oppgjør, mens Arsenal ligger på tredjeplass med 20 poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere