RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wigan på vinnersporet

Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
Overraskelseslaget Wigan er tilbake på vinnersporet i Premier League. Lørdag ble Middlesbrough slått borte på Riverside.

MIDDLESBROUGH - WIGAN 2-3: Steve McLarens Middlesbrough skulle rette opp 0-7-fadesen mot Arsenal da Wigan gjestet Riverside lørdag. Slik gikk det ikke. 2-3-tapet betyr trolig at "Boros" McLaren sitter løst i sjefsstolen.

- Jeg vet at vi ikke vinner fotballkamper. Det eneste presset jeg føler er likevel rundt det å få resultater. Det er fortsatt mange poeng å spille for og gode stunder å se frem til, sier McLaren til Sky Sports.

Publikum hadde knapt rukket å sette seg før det første sjokket kom. Jason Roberts trengte bare to minutter på å sende Wigan i føringen. Scoringen kom som følge av en fin stuss av debutant Neil Mellor. Roberts banket ballen i mål bak Bradley Jones i Middlesbrough-målet.

Komfortabelt til pause
Nok en Wigan-debutant kom i søkelyset i det 29. minutt. Den tidligere Blackburn-spilleren David Thompson doblet bortelagets ledelse. Hodestøtet ble satt kontant i mål etter et innlegg fra Gary Teale. Det sto 2-0 til pause, et resultat det var lite å si på.

I andre omgang snudde kampen seg fullstendig. Den tidligere Chelsea-stjernen Jimmy Floyd Hasselbaink reduserte for hjemmelaget i det 56. minutt. Scoringen kom fra kloss hold på en cornersituasjon.

Ti minutter etter reduseringen var lagene plutselig likt igjen. Nok en corner, og nok en scoring. Aiyegbeni Yakubu ble truffet av en stuss fra Gareth Southgate, og førstnevnte ble dermed kredittert for målet.

Like før dommeren blåste av for full tid kom avgjørelsen. Neil Mellor sendte bortefansen til himmels da han ble matchvinner etter å ha styrt ballen i mål fra kloss hold. 3-2-gevinsten betyr at Wigan er tilbake på vinnersporet etter tre strake tap, og de har kontakt med toppsjiktet i Premier League.

Wigans Paul Jewell var svært fornøyd med sine to debutanter.

- De er begge ivrige etter å spille fotball igjen. Deres entusiasme er fantastisk, sier Jewell til Sky Sports.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere