RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Wigans Henri Camara (t.v) jubler sammen med lagkamerat Pascal Chimbonda.
Wigans Henri Camara (t.v) jubler sammen med lagkamerat Pascal Chimbonda. (FOTO: JON SUPER / AP)

Wigan vant målfest

Sist oppdatert:
Årets overraskelseslag i Premier League imponerte igjen.

WIGAN - MANCHESTER CITY 4-3: Etter en fantastisk start på sesongen, gikk Wigan på fem strake tap. Men når en ser på lagene de møtte, er ikke det spesielt rart: Arsenal, Tottenham, Liverpool, Chelsea og Manchester United var motstandere. Det er vel ingen som blir overrasket om det er disse fem som ender øverst på tabellen til slutt.

Mot Charlton sist kom Wigan tilbake på vinnersporet, og mot City ble det en ny seier for de nyopprykkede blåtrøyene.

Antoine Sibierski headet riktignok City i føringen helt i starten av kampen, men mål av Jason Roberts og Lee McCulloch snudde kampen i hjemmelagets favør. Roberts la på til 3-1 like før pause, og da Camara økte til 4-1 så alt avgjort ut.

Sterk spurt
Men Manchester City nektet å gi seg så lett, og satte inn en formidabel sluttspurt. Joey Barton banket inn bortelagets andre mål, og et par minutter før slutt reduserte City igjen. Denne gangen var det veteranen Andy Cole som fikk nettsus.

Flere mål ble det likevel ikke på JJB Stadium, og hjemmefansen kunne juble for tre nye poeng etter en underholdende målfest av en fotballkamp.

- Jeg synes vi spilte godt i lange perioder, men vi ble litt kjepphøye på 4-1. Og det irriterer meg, sa Wigan-manager Paul Jewell etterpå ifølge Sportinglife.

- Men kanskje det at vi ble litt skuffet bare viser hva vi forventer av spillerne, la han til.

Jewell depper neppe lenge over kollapsen mot slutten av kampen. De tre poengene bragte Wigan opp på sjetteplass på tabellen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere