Gå til sidens hovedinnhold

Wigan vekket av baklengs

Paul Scharner og Wigan våknet først etter at Bolton scoret.

BOLTON - WIGAN 1-1: Bolton startet best på Reebok Stadium, men etter hvert kom Wigan inn i kampen. Det mest dramatiske i første omgang var skaden på Boltons Fadiga. Midtbanespilleren er nå ute for resten av sesongen med en kneskade.

- Det er en alvorlig skade. Du kunne se på måten han gikk ned og ble der at han hadde problemer, sa Bolton-manager Sam Allardyce etterpå ifølge Sportinglife.

I andre omgang tok hjemmelaget ledelsen ved Stelios Giannakopoulos, men Wigan lyktes i å utligne ved innbytter Andreas Johansson. Jussi Jääskeläinen måtte gi retur på Reto Zieglers knallharde skudd, og Johanssons var våkent fremme og fulgte opp.

Dette var bare Wigans tredje uavgjorte kamp denne sesongen på 25 kamper.

Spissproblemer
Wigan hadde problemer med å stille spisser til kampen, både Henri Camara (afrikamesterskapet) og Jason Roberts (suspensjon) var uaktuelle. Og Neil Mellor slet med kneet på forhånd, og ble først klarert for spill like før kampstart. I tillegg var Lee McCullock og David Connolly uaktuelle med skader.

- Jeg må rose laget mitt. På grunn av våre problemer spilte vi med fem på midtbanen, noe som egentlig ikke passer oss, innrømte Wigans manager Paul Jewell etterpå.

- Målet imot ga oss en vekker. Vi avsluttet kampen sterkt, og la press på Bolton, sa en fornøyd sjef.

HTML EMBED
Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken