*Nettavisen* Sport.

Wiggins viste fotografene fingeren

Foto: Tim de Waele (©TDWsport.com)

Tour de France-vinneren hadde lite til overs for innpåslitne journalister.

08.11.12 19:45

Sent onsdag kveld kom meldingen om at Bradley Wiggins hadde blitt påkjørt og fraktet til sykehus.

- Han sa han trodde han hadde brukket ribbeina, og han var blå i ansiktet før ambulansen kom dit 15 minutter senere, sa en arbeider som var vitne til ulykken.

Les mer:Bradley Wiggins fraktet til sykehus

Lå på sykehus over natten
Tour de France-vinneren var ute på sykkeltur da uhellet inntraff. Briten lå på sykehus for observasjon over natten, men er nå skrevet ut. Det betyr at han trolig klarte seg uten større skader, og at ulykken ikke vil noe særlig å si for oppkjøringen til neste sesong.

- Bradley har blitt utskrevet fra sykehuset etter å ha blitt påført noen mindre skader, som inkluderer blåmerker på hans høyre hånd og ribbein. Han kommer nå til å tilbringe helgen hjemme med sin familie, sier Sky-lege Richard Freeman.

På vei hjem fra sykehuset, viste Wiggins sin misnøye med alle fotografene som ville ta bilde av ham. Briten, som er kjent for å ha et høyt temperament, viste dem likeså greit fingeren.

Se bilde av Wiggins som viser fingeren her (ekstern lenke)

Wiggins-mentor på sykehus
Det er imidlertid ikke kun Wiggins som har vært uheldig på treningstur denne uka. Torsdag var nemlig også Shane Sutton, britenes landslagssjef i sykkel og trener i Team Sky, involvert i en ulykke. Ulykken skal ha inntruffet nær Levenshulme i Manchester.

- Shane ble tatt med til sykehus, der det ble identifisert blåmerker og hjerneblødning. Shan brukte hjelm. Han skal gjennomgå flere tester, og blir trolig liggende på sykehus de neste dagene, sier en talsperson for British Cycling.

Shane Sutton har vært en av Wiggins’ nærmeste støttespillere de siste årene, og blir regnet som en slags farsfigur for sykkelstjernen.

Nå sier British Cycling at de vil snakke med politiet, slik at det blir tryggere å sykle. De påpeker imidlertid at det er sjeldent det skjer ulykker med syklister.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.