*Nettavisen* Sport.

Wiig-show i lunsjen?

Mangeårig champion på Forus Rune Wiig setter seg opp bak en rekke flotte hester i lunsjen i dag, og vi tror den dyktige rogalendingen seiersdefilerer mer enn en gang.

Klikk her for gratis V5-tips.

Rune Wiig åpner ballet med sin nyervervelse 6 Leggiadro Top Spin i V5-1, og vi tror det er snakk om en klink vinner direkte. Uttalelsene fra trenerhold om Bartali Ok. -sønnen er med respekt å melde rene svadakommentarer. Å si at en 3-åring som traver ned mot 14.0 utvendig uten rygg siste 1000 - for siden å vinne på 15.0 full vei skal være snakk om en brukbar hest blir for oss litt for dumt.

Nei, da snakker vi selvfølgelig om en unghest langt utenom det vanlige, og i et begredelig lunsjløp kan den godeste Wiig kjøre midt i banen og allikevel vinne dette løpet med 30 meter - dersom formen er sånn noenlunde inntakt etter pause. En hest som blir sendt ut i E3-kval mot Lord Capar bør duge en bit mot Jetsetter & Co på Forus, og vi garderer i hvertfall ikke. Vi har sett alle løpene til vår klare banker for dagen, og mer info på hesten kan du få her.

Championens øvrige oppsitt
I den andre avdelingen er 7 Alfa Town Wiig`s våpen, og selvom sporet med fordel kunne vært bedre for den svært kapable Super Arnie-sønnen skal ikke 4-åringen avskrives i seierskampen med litt flyt på veien - tross lang pause.

Det begynner å bli en stund siden 9 Gam Prins (V5-3) har fått smake seierens sødme, og selv om formen er helt på topp for Grans Trygg-sønnen skal Foruschampionen ha all verdens tur for å kunne bokføre en pinne med 9-åringen som ikke er enkel å lure først i mål.

Desto større vinnersjanser har trolig Wiig med 7 Montana F.H. og 3 Surprise Laday i de to siste avdelingene. Førstnevnte kommer tilbake etter litt pause etter behandling, og mot passende motstand mener vi bestemt det bør dreie seg om en solid vinnersjanse for S.J.`s Photo-sønnen. Sistnevnte står svært interessant til, og dersom 5-åringen inntar føringen er det slett ikke utenkelig at Dreamster-sønnen kan lukte på årets tredje triumf.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på 90 og 360 kroner. Begge forslagene er samlebonger der vi forsøker å ta V5`en hhv 10 og 15 ganger.

På det største forslaget til 888 kroner spiller vi et utgangshest-system med en innleveringspris på 528 kroner samt samlebongen på 360 kroner.

Systemet har vi fylt ut på to kuponger, og de kan du kjøpe her .

Kjøp en bong og følg løpene LIVE på NRK2 kl. 13.30-14.30!

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.