RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wiig vurderer V5-sjansene

Sist oppdatert:
Her kan du lese hvordan Rune Wiig vurderer sine sjanser i kveldens doble V5-omgang på Forus.

Her kan du laste ned løpsprogram

Her kommer Nettavisens V5A-tips

Her kommer DD-tips

- Min klart største sjanse er med 12 Atlantica i 6. løp/V5A-5/V5B-2. Hun er ute i et rent hoppeløp og har imponert meg stort. 40 meter er selvfølgelig ingen fordel, og vi må unngå posisjonskluss, men med klaff tror jeg bestemt at Atlantica kjemper om seieren. Hun konkurrerer med sko på beina, men har lettere balanse nå enn da hun begynte å starte, så det er tydelig at teknikken begynner å stemme. Hennes fremste egenskap er at hun er veldig sterk og går til mål, sier Rune Wiig. Sine øvrige oppsitt vurderer han slik:

- 7 Tronjatrym (2. løp/V5A-1) havnet feil på det sist med tredjespor den første runden. Han har plundret lenge, og jeg er aldri helt sikker på hvor jeg har ham. Unngår han galoppen og oppfører seg som han skal, kjemper han i toppen, men jeg har stor respekt for 1 Eskeladden.

- 1 Nordli Bjørn (3. løp/V5A-2) står fint til, men er ingen utpreget vinnertype. Best mulig premie som gjelder.

- 6 Highway Hurricane (4. løp/V5A-3) er på gang etter å ha vært skadet. Han pådro seg en liten gaffelbåndskade etter å ha vunnet V75-løp tidlig ifjor, men er frisk og hel og blir bedre for hver start. I dette selskapet duger han, men jeg har respekt for 3 U.S. Funds som jeg kjørte sist. Det var en bra hest, men han ble for stri og feilet. Kommer han seg greit av gårde nå, blir det en hard nøtt å knekke.

- 3 Grace Volcano (5. løp/V5A-4/V5B-1) var toer i en poengjakt forleden. Står ok til nå, men jeg tviler på at hun dukker opp i seierskampen.

- 5 White Boot (7. løp/V5B-3) har ikke vist det helt store. Jeg tviler på at det blir topplassering.

- 4 Gam Prins (8. løp/V5B-4/DD-1) er en ok sprinter, men møter hester som blir for gode. Jeg tviler sterkt på topplassering.

- 3 Vestpol Faxen (9. løp/V5B-5/DD-2) er en seiersmaskin, men han falt litt ut av aksjonen i Bergen sist. Om han er forbedret og tilbake i form, har han en bra sjanse, men jeg er litt usikker på om han har absolutt toppform for øyeblikket. Både 10 Barka Elden og 11 Arn Jaros er tøffe opponenter, synes Rune Wiig.

Kilde: rikstoto.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere