*Nettavisen* Sport.

Williams' skademareritt fortsetter

Foto: (foto: scanpix)

Tennisesset Venus Williams trekker seg fra nok en turnering på grunn av ny skade. Samtidig viser Lindsay Davenport viser gamle takter.

Williams' comeback etter langvarig skade ble ikke lettere da hun fredag ble tvunget til å trekke seg kvartfinalekampen mot Chanda Rubin i Pan Pacific Open på grunn av en ny skade. Denne gangen var høyrefoten som voldte henne problemer.

Magetrøbbel
Williams har vært borte fra tennisbanen i nesten et halvt år på grunn av mageproblemer. Hun har ikke vært i stand til å trene ordentlig.

- Problemene i foten kom under Australian Open. Det er i leggen i høyrefoten, og det er vanskelig å bevege seg, sier hun til AFP.

Davenport i slag
Skadeproblemene til Williams overskygget gjensynet med en annen gammel verdensener, Lindsay Davenport. Hun slo slovakiske Daniela Hantuchova i to rake sett med 6-2, 6-2.

I semifinalen møter Davenport Jelena Doki¿ (Serbia og Montenegro), som i sin kvartfinalekamp grusla russiske Tatiana Panova med settsifrene 6-1, 6-1 på 44 minutter.

I den andre semifinalen møter Chanda Rubin useedede Magdalena Maleeva (Bulgaria), som slo ut den japanske hjemmefavoritten og fjerde seedede Ai Sugiyama 6-2,6-2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag