RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ENER: Serena Williams kan ta sin tredje strake US Open-seier.
ENER: Serena Williams kan ta sin tredje strake US Open-seier. Foto: Charles Krupa (Ap)

Williams går for US Open-hattrick

Verdensener Serena Williams imponerer stort.

Verdensener Serena Williams er én kamp unna å vinne US Open for tredje år på rad. Den amerikanske tennisstjernen valset over Jekaterina Makarova i semifinalen fredag.

Williams var våken fra start og viste voldsom styrke da hun bare trengte én time på å sikre finalebilletten. Hun slo sin russiske motstander 6-1, 6-3.

Møter Wozniacki
32-åringen møter Caroline Wozniacki i søndagens finale. Dansken imponerte ikke i semifinalen, men gikk videre etter at Peng Shuai trakk seg på grunn et krampeanfall i annet sett.

Tidligere i år klarte ikke Williams å nå kvartfinalen i verken Australian Open, Roland-Garros eller Wimbledon-turneringen. I årets siste Grand Slam har hun derimot levert. Amerikaneren jakter sin sjette US Open-tittel og sin 18. Grand Slam-triumf totalt.

- Du aner ikke hvor glad jeg er nå. Dette føles veldig bra. Jeg er glad for å være i en ny finale, sa Williams etter seieren.

Selvtillit
Verdenseneren spilte tre strake turneringer i oppladningen til US Open. Hun gikk til topps i Stanford og Cincinnati, mens hun nådde semifinalen i Montreal.

- Det har definitivt gitt meg selvtillit å spille i hele sommer, sa Williams.

Hun ser fram til å møte Wozniack i finalen søndag. Tennisstjernen har nylig slått dansken i to viktige oppgjør.

- Hun vil helt sikkert gå for å vinne sin første Grand Slam, men jeg satser på å skrive et stykke historie. Caroline er et godt menneske og en fantastisk jente.

Innbyrdes leder Williams 8-1 over Wozniacki.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere