RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Williams overlegen på hjemmebane

Foto: Reuters
Knuste Andrea Hlavackova i 4. runde av US Open mandag.

Det var ingen tvil om hvem som skulle trekke det lengste strået da Serena Williams møtte Andrea Hlavackova i 4. runde av US Open mandag.

26-årige Hlavackova hadde en fin turnering i Flushing Meadows før møtet med Williams. På de tre første rundene hadde den useedede tsjekkeren slått ut både landskvinnen Klara Zakopalova (seedet som nummer 24) og russeren Maria Kirilenko (14.-seedet).

Men mot fjerderangerte Williams, som har vunnet Grand Slam-turneringen i hjemlandet tre ganger, ble stakkars Hlavackova likevel et slaktoffer. På 57 minutter spilte snart 31 år gamle Williams henne av banen, uten å gi bort et eneste game.

- Jeg spilte veldig godt i dag. Så god som dette har jeg ikke vært tidligere i turneringen. Jeg visste at motstanderen min hadde spilt veldig godt så langt i turneringen. Derfor var jeg veldig nøye på at jeg måtte konsentrere meg hele veien, sa Williams i et intervju rett etter kampen.

I herreturneringen slapp verdensener Roger Federer å møte opp til kamp i 4. runde. Den toppseedede sveitseren gikk direkte til kvartfinalen etter at motstander Mardy Fish trakk seg noen timer før mandagens kamp. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere