RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Williams vant foran 5000 svensker

Foto: Afp
Publikumssuksess for Swedish Open.

Tennisesset Serena Williams vant som ventet i 1. runde i WTA-turneringen i Båstad tirsdag. Den store vinneren var likevel arrangøren.

Over 5000 tilskuere så verdenseneren banke kasakhstanske Sesil Karatantsjeva 6-1, 6-2. Kampen ble en megasuksess for Swedish Open, som i fjor opplevde både dårlig vær og sviktende publikumstall.

«Serena-effekten» var tydelig for arrangøren, som hadde regnet med 6300 solgte billetter gjennom hele turneringen.

– Vi regner med publikumsinntekter på 727.000 kroner (800.000 svenske) fra en slik dag, sa Christer Hult i Båstad-staben.

Williams' innsats på banen var ikke imidlertid ikke helt den store, men mot Karantsjeva holdt det i massevis. Sistnevnte hadde store problemer i egne servegames og gjorde hele 14 dobbeltfeil.

– Vinden var ikke så ille, bare under noen poeng. På grus må du regne med noen dårlige stusser. Jeg er som alltid fornøyd med å gå videre fra første runde. Slik er det uansett hvem jeg møter, sa amerikaneren. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere