RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jarle Fredagsvik (procycling.no)

Wilmann vurderer lagbytte

Sist oppdatert:
- Jeg trives godt, men det er mye som er usikkert, sier nordmannen i Christina Watches.

For et par dager siden omtalte procycling.no kaoset i Christina Watches, laget drevet for og av Michael Rasmussen.

På kort tid hadde to sportsdirektører sagt opp kontrakten, og sterke ryttere som Rasmus Guldhammer og Daniel Foder har annonsert at de er ferdige på det ambisiøse danske laget.

Rasmus Guldhammer uttrykte sin misnøye ovenfor Christina Watches, og både Guldhammer og Michael Reihs takker for seg på grunn av økonomiske uenigheter. Det ble tidligere også kjent at Alan Bo Andresen trekker seg som sportsdirektør etter to sesonger.

Wilmann trives
Frederik Wilmann er det norske innslaget på laget, og han er utelukkende positiv etter sitt første år på kontinentallaget.

- Jeg trives godt i laget, og liker mentaliteten, selv om det har vært en litt trøblete sesong med skader. Det at det nå er hele ni ryttere på vei ut av laget, syns jeg er mye, sier Wilmann til procycling.no.

Wilmann likte godt Michael Blaudzun, som gikk av som sportsdirektør i april, og Alan Bo Andresen som trakk seg sist uke.

- Det er kjedelig at de gir seg i laget, for jeg samarbeidet godt med dem. Det er litt usikkert fremover, og det er mye som fortsatt er litt usikkert for neste år, forklarer Wilmann om laget som akkurat valgte å ta et år til på kontinentalnivå.

Les også:«Kyllingen» utsetter sitt store mål

Wilmann, som for tiden er på ferie på Mallorca etter sesongen, har et nytt kontraktstilbud liggende på nattbordet.

- Jeg er godt fornøyd med det nye kontraktsforslaget fra laget, også lønnen, påpeker trønderen.

Dopingrykte gir laget utfordringer
Laget til Michael Rasmussen har tidligere fått mye kritikk for å signere tidligere dopingtatte ryttere. Wilmann sier at det er en del ryttere som ødelegger for rittprogrammet til laget.

- Jeg trives godt med alle rytterne på laget, og det er ingenting personlig. Men det er en del arrangører som er skeptiske til dopingfortiden til noen av guttene. Det er noe jeg må vurdere før jeg eventuelt signerer for neste år, sier Wilmann, som ved flere anledninger har utrykt at han synes tidligere dopingtatte syklister skal vurderes på lik linje med andre ryttere, når de har tatt sin straff.

Wilmann vil bruke ferien på å vurdere tilbudet fra laget til Kyllingen, men sier også at han ikke har noen andre konkrete tilbud for øyeblikket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere