RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Wilshere ute i tre måneder

Sist oppdatert:
Nytt slag for Arsène Wenger og Arsenal.

Jack Wilshere pådro seg en ankelskade i Arsenals sesongoppvarming mot New York Red Bulls i slutten av juli. Det var ventet at midtbanespilleren ville stå over trening i noen dager, men skaden har vist seg å være langt mer omfattende.

- Jeg er ute i to til tre måneder, sier Wilshere, ifølge BBC Sports.

- Jeg trener hardt på styrkerommet for å holde meg i form. Det er tungt, men jeg kommer tilbake sterkere enn noen gang, lover 19-åringen, som altså ikke blir å se i Arsenal-drakta før tidligst november.

Kan Benayoun og Arteta redde Arsenal?
Med salgene av Cesc Fabregas og Samir Nasri i sommerens overgangsvindu, er dette nok et kraftig slag i gressmatta på Emirates Stadium.

Til tross for sin unge alder, spilte Wilshere fast i førsteelleveren til Arsenal forrige sesong, og stakkars Arsène Wenger klarer seg dårlig uten tre av sine beste spillere. Gunners har ennå til gode å vinne denne sesongen, og to av de tre første kampene har endte med tap - den siste ganske ydmykende med 8-2 mot Manchester United.

Forhåpentligvis for Wenger, vil savnet av Wilshere svekkes noe nå som Chelseas Yossi Benayoun og Evertons Mikel Arteta har sluttet seg til klubben.

- Vi kommer til å savne ham
Arsenal-manageren hevder for øvrig at Wilsheres ankelskade oppsto da han spilte landskamp for England før sesongoppvarmingen med klubblaget begynte, og Wenger fikk gjennomslag for at det unge talentet ikke skulle spille U21-EM for de tre løvene i Danmark.

Skaden hadde imidlertid allerede skjedd, og Wilshere mister nå viktige Premier League- og mesterligakamper.

- Jack er en utrolig viktig spiller for oss. Det er synd med ankelskaden hans, men han er en flink fyr og kommer tilbake så fort han kan. I mellomtiden kommer vi til å savne han, har klubbkollega Theo Walcott sagt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere