RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UTE: Australske Samantha Stosur er ute av Wimbledon.
UTE: Australske Samantha Stosur er ute av Wimbledon. Foto: Sang Tan (AP / NTB scanpix)

Wimbeldons første stjernetap

Sist oppdatert:
Samantha Stosur hodestups ut av turneringen.

Tidligere US Open-mester Samantha Stosur var første profilerte spiller som røk ut av Wimbledon-turneringen mandag.

Noen dager etter at hun brøt med treneren Miles Maclagan måtte den australske 30-åringen se seg slått 6-3, 6-4 av belgiske Yanina Wickmayer.

Det var ingen sensasjon at Stosur fikk problemer på Wimbledon-gresset. På 12 forsøk har hun aldri tatt seg lenger enn til 3. runde i turneringen, og hun skyldte heller ikke på trenerproblemene.

- Jeg hadde noen flotte treninger med ham, og jeg hadde en god følelse før dagens kamp, sa Stosur, som var 17.-seedet i turneringen.

– Jeg synes ikke jeg spilte dårlig heller. Det er dumt å tape tidlig i en turnering som denne, for da går det uker før jeg får spilt igjen.

Dermed får hun iallfall god tid til å finne en ny trener.

– Jeg skal begynne å tenke på det nå. Jeg vil ikke bare ta den første og beste, sa Stosur, som får nye sjanser til å hevde seg på gress i doubleturneringene i Wimbledon. Hun spiller med Flavia Pennetta i kvinnedouble og med Nenad Zimonjic i mixed double.

Hun var ikke eneste seedede spiller som røk ut i kvinnesingle i turneringens første timer. 18.-seedede Sloane Stephens fra USA tapte i strake sett for russiske Maria Kirilenko. (©NTB)Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere