RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NULL SELFIES: Det er ikke lov med selfie stenger under årets Wimbledon-turnering. Her er fjorårets vinner Novak Djokovic.
NULL SELFIES: Det er ikke lov med selfie stenger under årets Wimbledon-turnering. Her er fjorårets vinner Novak Djokovic. Foto: Gareth Fuller (Pa Photos)

Wimbledon forbyr selfiestenger

Arrangørene av Wimbledon-turneringen i tennis annonserte mandag at selfiestenger ikke er tillatt på tribunen under årets turnering.

Pinnene som er laget for å holde kameraet på mer enn en armlengdes avstand har blitt svært populære de siste årene. Men stadig flere steder er de forbudt å bruke.

Fra før har Premier League-klubber nektet tilskuere å ha dem med seg inn på kamp. Nå blir de også forbudt under den prestisjefulle Wimbledon-turneringen i juli.

«I likhet med flere andre sports- og underholdningsarenaer kommer vi ikke til å tillate selfiestenger på vårt arrangement», heter det i en uttalelse fra arrangøren All England Lawn Tennis club. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere