RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Winsnes ble assist-konge

Foto: Bjørn Sigurdsøn (Scanpix)
Rosenborgs Fredrik Winsnes hadde flest målgivende pasninger i Tippeligaen i år.

RBKs midtbanespiller endte på ti målgivende pasninger. Selv om han selv mente det var flere. Uansett så slo han dermed Odds Christian Flindt Bjerg og Vikings Peter Kopteff som begge endte på ni målgivende pasninger.

- Men jeg hadde vel strengt tatt et par til. Jeg la merke til at jeg var med i kampen om flest pasninger et par runder før slutt, men det var et par assist i de siste serierundene jeg ikke fikk registrert, sier Winsnes til TV 2 Nettavisen.

Alltid artig
Likevel er han fornøyd med tittelen: ”årets assistkonge”.

- Ja, det er alltid artig å ligge på toppen av sånne lister, sier han.

Winsnes ble vraket fra landslagstroppen som møter Spania 15. og 19. november, men er likevel fornøyd med sesongen. Spesielt stabiliteten.

- Jeg startet veldig bra. Så kom en helt ok periode, før det ble bra mot slutten igjen. Kanskje med unntak av kampen mot Odd, spilte jeg vel ingen skikkelig dårlige kamper, sier han.

- Landslaget ingen barnehage
- Skuffet over å ikke komme med på landslaget?

- Nei, det var ikke overraskende. Det lå i kortene at ikke alle som var med mot Luxembourg fikk være med mot Spania, og landslaget er ingen barnehage. Derfor aksepterer jeg det fullt ut, sier Winsnes.

- Som assist-konge – er det en målgivende pasning du husker spesielt godt i år?

- (tenkepause)..Det må vel være den mot Vålerenga i første serierunde det. Vi vant kampen 1-0 etter den pasningen, og da fikk man en god start, sier Winsnes.

Winsnes om cupfinalen: - Det ligger en Glimt-seier i lufta

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere