Gå til sidens hovedinnhold

Winsnes: - Følte meg forbigått

Fredrik Winsnes briljerer på Strømsgodset, men er svært usikker på om han blir tatt ut i neste ukes landslagstropp.

STRØMSGODSET-BRANN 2-0:

MARIENLYST (Nettavisen): Fredrik Wisnes (32) mener kanskje han spiller sin beste fotball i karrieren, men selv på et landslag som skriker etter midtbanespillere er han ikke sikker han på at får plass. Selv om stadig flere forlanger trønderen inn i landslagsvarmen igjen, mener Winsnes at Åge Hareide tidligere har forbigått ham i landslagsuttakene.

- Det var vel helt i begynnelsen av landslagskarrieren at han tok ut en tropp med syv eller åtte RBK-ere uten at jeg var med. Da følte jeg meg forbigått, sier Winsnes til Nettavisen.

Fem års opphold
Godset-spillerens siste landskamp kom helt tilbake i 2003 – mot Luxembourg. Etter det har det ikke blitt noen ny mulighet, selv om Winsnes selv mener han holdt omtrent det samme gode nivået i sin tid i dansk fotball som han gjør nå i Strømsgodset.

- Jeg var vel på omtrent det samme nivået den gangen, men ble vel ikke lagt merke til der nede. Jeg ble innkalt en gang til en av disse vinterturene, men da kom innkallelsen dagen før avreise, og jeg hadde ikke mulighet.

(Les videre under videosammendraget)

257982

Wisnes og George-dobbel
Mot Brann lørdag gjorde den medisinutdannede midtbanespilleren nok en gang en meget god figur på Godsets midtbane, og ble belønnet med karakteren syv på Nettavisens børs – det samme som banens bestemann, Christer George. To målgivende pasninger trakk heller ikke akkurat ned.

- Christer (George) har en nese for mål, så det er lett å slå ballene inn i det området der, forteller Winsnes.

Om det er nok til å bli ansett som god nok for Åge Hareides tropp mot Irland får man svar på i begynnelsen av neste uke. Winsnes, med 12 landskamper så langt, sier uansett at han ikke tar det så tungt om han ikke er med på Hareides liste.

- Det er hyggelig hvis jeg blir tatt ut, men jeg går ikke inn i meg selv hvis jeg ikke blir det. Jeg får uansett så mange bekreftelser fra de rundt meg på hva jeg står for, forteller Winsnes.

Åpner for VM i 2010
Litt innrømmer likevel Winsnes at Hareide og landslaget betyr. I utgangspunktet er 2009 hans siste år på fotballbanen, men som han sa til Nettavisen etter forrige hjemme kamp mot Molde, åpner han for et eventuelt VM i 2010.

- Skulle jeg være sentral på landslaget og vi kvalifiserer oss til VM i 2010, så må jeg vel tenke litt på det igjen, smiler Godset-spilleren.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken