RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Winters: - Forlater Brann

Sist oppdatert:
Mannefall i Brann. Angriperen Robbie Winters kan bli den sjette spilleren som forsvinner fra Bergen i 2007.

(iBergen.no): Allerede i dag kan Bengt Sæternes være tapt for Brann. Danske Odense har lagt inn bud på Brann-spilleren som har kontrakt med Brann ut oktober og går mot tampen av karrieren.

Forlenger ikke
Fra før er det klart at Helge Haugen er klar for Tromsø. I tillegg har midtstopper Olafur Örn Bjarnason sagt han ikke ønsker å fortsette i Brann etter sesongen. Kantspiller Erik Huseklepp har signalisert at han ønsker å utvikle seg et sted hvor han får spilletid og kaptein Martin Andresen har i denne omgangen ikke ytret noe ønske om å være med lengre enn til ut sesongen.

Alle de nevnte spillerne, utenom Helge Haugen, har avtaler med Brann ut 2007 eller kortere. Det samme gjelder Robbie Winters som sier rett ut at det på nåværende tidspunkt ikke er aktuelt å forlenge avtalen med klubben.

- Slik det er nå kommer jeg ikke til å forlenge avtalen med Brann. Jeg tenker en del på fremtiden og planen er å reise hjem igjen – så da forlater jeg Brann, sier Winters til iBergen.no.

Han har lenge vært bestemt på at han ønsker å returnere til Storbritannia og kan altså bli den sjette spilleren i løpet av 2007 som forlater Brann som kjemper om gull.

Kjemper om gull
Solide navn er på vei ut, inn er kommet midtstopper Knut Walde og angriperen Joakim Sjöhage. Selv om mindre kjente navn er kommet inn, og store kan forsvinne ut, mener sportslig leder Roald Bruun-Hanssen at dette ikke vil påvirke Brann i gullkampen.

- Ikke alle spillerne forsvinner med en gang, i tillegg er det erstattere med gode egenskaper som kommer inn. Knut (Walde) har gjort det bra i Adeccoligaen med Løv-Ham og Joakim (Sjöhage) er en utrolig rask spiller og vil tilføre angrepet en ny dimensjon, sier Bruun-Hanssen, som også sier:

- I forhold til gullkampen mener jeg ikke vi er svekket, men vi mister egenskapene til Bengt (Sæternes) i luften dersom han ikke blir hos oss. I den rollen kan det være mulig å bruke Armann (Björnsson, midtstopper som tidligere har spilt spiss).

Bruun-Hanssen har ikke hørt noe fra Winters om at han ikke ønsker å forlenge med Brann. Skotten har imidlertid ikke fått et nytt kontraktsforslag fra Brann, men samtaler mellom partene er planlagt etter sommerferien.

LES OGSÅ: Det brenner i Brann

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere