RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Winters: - Jeg forlater Brann

Hjemme i Skottland er det fire aktuelle klubber.

(iBergen.no) Branns skotske spiss Robbie Winters har kontrakt med klubben ut året. I løpet av denne uken skal han i samtaler med Branns sportslige leder Roald Bruun-Hanssen angående fremtiden.

Skotten har i lang tid uttrykket at han lengter hjem og at han kommer til å forlate Brann.

- Fint i Bergen
- Jeg har veldig lyst å dra tilbake. Jeg lenger hjem til familien min og vennene. Jeg har hatt det fint i Bergen, men etter mer enn fem år i klubben er det på tide å forlate klubben, sier Winters til iBergen.no.

Han er en av de mest sentrale brikkene i Brann-laget, men er for tiden ute med skade. Dermed kan skotten ha spilt sin siste kamp for Brann i 3-1-seieren mot Lyn på Stadion.

- Jeg håper å ta farvel med fansen i den siste hjemmekampen (i UEFA-cupen) mot Dinamo Zagreb. De har vært fantastiske og støtter alltid laget, sier Winters.

Fire klubber
Skotten har ikke fått noen tilbud fra andre klubber, men nevner fire skotske lag som kan være aktuelle. De er Dundee United, Aberdeen, Motherwell og Kilmarnock.

- Jeg har ikke fått noen henvendelser, men agenten min jobber med det. Jeg får bare se hva som skjer, det er ikke noe jeg stresser med hvert fall.

- Er det uaktuelt å bli i Brann?

- Jeg har ikke hørt noe fra dem, så det sier jo sitt, men man vet aldri. Får jeg et godt tilbud kan jo det være. Uansett er det en retur til Skottland som står øverst på ønskelisten, jeg forlater nok Brann.

- Får tilbud
Agenten til Winters Phillip McTaggart svarte ikke på iBergen.nos henvendelser lørdag. Han jobber imidlertid under John Viola i «Viola Management» som har følgende å si om Winters’ fremtid.

- Det er ikke kommet noen klubber på banen ennå, men vi jobber kontinuerlig med det. Han ønsker seg hjem igjen og han er en spiller som har gjort det bra og fortsatt har noen år igjen. Et tilbud vil nok dukke opp. Det som er positivt for hans del er at han er Bosman-spiller, sier Viola til iBergen.no.

Etter forrige sesong var Winters også klar på at han kom til å forlate klubben, blant annet på grunn av misnøye med trener Mons Ivar Mjelde. Som kjent krøp skotten til korset og bidro til seriegull denne sesongen.

Bruun-Hanssen ønsker ikke å si stort om Winters' fremtid før det er kommet en avklaring.

LES OGSÅ:
Brann-avklaringer neste uke

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere