RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Winters: - Skulle ikke droppet skolen

Sist oppdatert:
Robbie Winters vil forlate Brann, men har ingenting å gå til. Nå vurderer han skolebenken.

Den populære skotten har ingen utdannelse, ingen jobb utenom fotballen å gå til, og heller ingen klubber som har vist interesse for hans ferdigheter på banen. Winters har lyst å dra hjem, men det er ikke sikkert gresset er grønnere på andre siden av sjøen.

- Hva som skjer når jeg kommer hjem vet jeg ikke. Jeg har ingen utdannelse, ingen kompetanse utenom fotballen og foreløpig er det ingen interesse fra andre klubber. Slik det ser ut nå er ting veldig usikkert, men jeg håper agenten min (John Viola, red. anm.) kan ordne noe for meg, sier Winters til iBergen.no.

Skolebenken venter
Til tross for at han har ett år igjen av avtalen med Brann, trygge omgivelser og sikker lønn, vil han hjem til Storbritannia. Familiens ønsker veier tungt. I utgangspunktet er han mest lysten på å fortsette fotballkarrieren. Men selv om mulighetene foreløpig er få, er han innstilt på å sette seg på skolebenken igjen. En benk han angrer på at han forlot tidlig.

- Jeg har merket meg at en del av spillerne på laget studerer i tillegg til å spille fotball. Det er fornuftig. Jeg angrer på at jeg sluttet på skolen tidlig (høyskolenivå), det er alltid en trygghet å ha en kompetanse i tillegg til fotballen. En mulighet for meg vil være å fullføre den utdanningen jeg begynte på, sier Winters.

Mest sannsynlig blir det et par år til med fotball, på banen, for Winters. Med tid og stunder ser han for seg en trenerrolle.

- Det hadde vært greit å ta trenerutdannelse. Etter hvert har jeg jo en del erfaring i tillegg. Kanskje jeg kunne begynne å trene aldersbestemte lag i Skottland og senere gå oppover i systemet, sier Winters og smiler.

Hater å fly
Han er krystallklar på at han slett ikke ønsker å bli værende i klubben etter denne sesongen. Han håper Brann ikke gjør det for vanskelig med en overgang. Selv om han liker klubben og fansen godt, er det en ting han definitivt ikke kommer til å savne med klubben:

- Jeg kan ikke fordra å fly! Det er en av tingene jeg IKKE kommer til å savne. Det er noe av det verste jeg vet. Vi tar stort sett fly til alle bortekampene, det er jeg ikke vant til fra Skottland der det som regel var togtransport. Nå får jeg bare se hva fremtiden bringer, så ønsker jeg uansett å takke fansen for at de alltid har støttet meg, avslutter Winters.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere