*Nettavisen* Sport.

Winters: - Vi er i rute

Foto: MMS-foto: Jan Inge Ebbesvik/iBergen.no

- Kampen viste at vi er i rute, sier Robbie Winters etter at Brann spilte 0-0 mot IFK Göteborg søndag. iBergen.no fulgte kampen.

25.06.06 17:00

BRANN STADION (iBergen.no): - Det var en god treningskamp der alle som spilte ga 100 prosent, sa Robbie Winters etter kampen.

- Ikke minst gjør det oss mer forberedt i forhold til kampen mot HamKam om en uke.

Brannspissen var selvsagt ikke fornøyd med at serielederne gikk av banen uten å score mål, men tror likevel de er i rute til å fortsette gullkampen.

- Jeg føler at vi er i rute i forhold til slik vi spilte i vår, sier skotten.

- Viktig oppkjøring
Branntrener Mons Ivar Mjelde var mest fornøyd med at laget klarte å hindre baklengsmål, og mener det var god matchtrening.

- Det er greit å få kjørt seg i en treningskamp mot et fysisk, robust lag. Det var en viktig kamp, for IFK Göteborg minner mye om Ham Kam. De spiller en 4-4-2-formasjon, og er fysisk robuste, sa Brann-treneren etter kampen.

- Selvfølgelig er det jo en treningskamp, det er ikke så mye publikum og rammene rundt kampen er ikke som de pleier, så helt 100 prosent blir det jo ikke.

- Men det var en grei gjennomkjøring, og så er det greit at vi får prøvd spillere som ikke har spilt så mye.

Stolpeskudd fra Sæternes
Den feriepregede treningskampen mellom Brann og Arne Erlandsens IFK Göteborg endte altså 0-0.

Bengt Sæternes kom nærmest scoring for rødtrøyene, med en knallhard heading i tverrliggeren etter en snau halvtimes spill. Også IFK Göteborg hadde et skudd i stolpen.

KAMPEN:
90 minutter: Kampen blåses av - uten at noen av lagene klarte å score. Dermed endte det målløst 0-0.

84 minutter: Migen Memelli får gult kort, etter å ha reagert på en offside-avblåsning med å kaste ballen hardt i bakken.

83 minutter: Etter klabb og babb i Brann-feltet, skyter en IFKspiller i stolpen. Ballen kommer ut igjen i feltet, og en annen spiller skyter over. Brann heldig som ikke fikk mål i mot.

82 minutter: Sæternes nær scoring igjen. Etter flott kombinasjonsspill kommer Monkam seg helt ned til kortlinja og får lagt fint inn foran mål. En IFK-forsvarer får klarert rett foran Sæternes. Branns største sjanse i 2. omgang.

80 minutter: Temperaturen har tatt seg litt opp på Brann stadion. En takling av Helge Haugen fører til tendenser til slåssing. Nesten alle spillerne fra begge lag samler seg i en klynge på midten. Det hele roer seg etterhvert, og Arnaud Monkam får gult kort, det samme gjør en av IFK Göteborgs spillere. Ifølge iBergen.nos reporter på stedet ville kranglingen trolig ha ført til flere kort dersom dette hadde vært en ordinær kamp.

Haugen ble takjlet, landet på ballen, lå der,

halvsjanse monkam,,,bra posisjon, skuddet blokkert

64 minutter: Erik Huseklepp kommer til skudd fra 20 meter, men avslutningen blir for puslete.

61 minutter: God sjanse for Brann. Et innlegg fra Bjørn Dahl går over alle, også IFKs keeper, men går like over krysset.

53 minutter: Brann kom best i gang også etter pause, men etter 8 minutter av andre omgang måtte Håkon Opdal i aksjon. Et skudd gikk via et Brann-bein, men Opdal reddet sikkert.

46 minutter: Migen Memelli kom inn for Christian Kalvenes etter pause.

Pause: Brann har vært det beste laget i 1. omgang på Brann stadion, men ingen av lagene har klart å score. Bengt Sæternes' heading i tverrliggeren etter 27 minutter er kampens største sjanse. Martin Knudsen har spilt bra for Brann.

31 minutter: Erik Huseklepp spiller fint vegg Robbie Winters. Huseklepp skyter fra 16 meter, men rett på IFKs keeper.

27 minutter: Martin Knudsen slår et flott innlegg til Bengt Sæternes, som header hardt i tverrliggeren. Svært nær 1-0 til rødtrøyene.

26 minutter: Kampens største mulighet. IFK Göteborg får frispark fra 18 meter. Håkon Opdal får slått skuddet over. Den påfølgende corneren blir det ingeting av. .

20 minutter: Brann kontrollerer kampen nå, uten at rødtrøyene klarer å komme til noen store sjanser.

15 minutter: Martin Knudsen kommer til Branns til nå største sjanse, men skuddet fra kanten blir blokkert. Kampen preges av at det er en treningskamp. Lavt tempo, melder iBergen.nos reporter på Brann stadion.

7 minutter: Brann kom best i gang, og fikk sin første corner etter bare et par minutter. Den første, store sjansen var det imidlertid gjestene fra Gøteborg som fikk, da en heading gikk like utenfor Håkon Opdals mål etter knappe sju minutter.

Laget
Brann stilte uten sin kaptein, Martin Andresen i dagens kamp på Stadion. Heller ikke Janez Zavrl (skal ta ut sting etter smell i onsdagens treningskamp), Petter Vaagan Moen (hoven ankel etter å ha overbelastet den i ferieuken), Trond Fredrik Ludvigsen (strekk i lysken), Cato Guntveit (nylig tilbake etter skadeavbrekk) eller Charlie Miller var med i troppen mot IFK Göteborg.

Thorstein Helstad og de andre på tribunen fikk dermed se følgende elleve Brann-spillere da kampen startet klokka 13:

Håkon Opdal - Bjørn Dahl, Kristjan Örn Sigurdsson, Olafur Örn Bjarnason, Christian Kalvenes - Martin Knudsen, Helge Haugen, Arnaud Monkam, Erik Huseklepp - Bengt Sæternes, Robbie Winters.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.