Gå til sidens hovedinnhold

Winters-avgjørelse i dag

I løpet av torsdag skal skotten i møte med Brann for å diskutere fremtiden.

(iBergen.no) Skotske Robbie Winters har i lengre tid ønsket en retur til Storbritannia. Hans avtale med Brann går ut etter 2007.

Det er ventet at skotten er ferdig i klubben, selv om Brann har to kamper igjen av sesongen, ettersom han er ute med skade for resten av sesongen.

Media
Winters har ennå ikke fortalt Brann direkte om fremtiden sin.

- Vi har forstått det slik gjennom media at han kommer til å gi seg hos oss, men vi vet ikke. Jeg skal ha en prat med Robbie torsdag, sa Roald Bruun-Hanssen til iBergen.no under onsdagens treningsøkt.

Winters selv ønsker å si lite, men fortalte igjen til iBergen.no onsdag at han ønsker seg hjem igjen.

Skottens agent Phillip McTaggart er for tiden i Johannesburg. Han opplyser om at det er startet dialog om økonomi med fire klubber. To av dem holder til i League One (tredje nivå i England), mens de to andre er toppklubber i Skottland.

- Ferdig i Brann
- Robbie ønsker seg hjem og jeg kan si at han nok er ferdig i Brann. Vi er i samtaler med fire klubber som har kommet med noe konkret når det gjelder økonomi. Jeg er ikke i Skottland nå, men vi kommer til å gjenoppta samtalene når jeg er tilbake, sier McTaggart til iBergen.no.

Han ønsker ikke å røpe hvilke klubber som er kommet på banen.

Winters uttalte tidligere denne måneden at han ønsker til å ta farvel med Brann-fansen under kveldens kamp mot Dinamo Zagreb.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter