Gå til sidens hovedinnhold

Winters ba om å få forlate Brann

Men rødtrøyene i krise vender tommelen ned. Nå tvinges han til å bli i klubben.

(iBergen.no): Det ser ut til å være krise i Brann. Flere spillere ønsker seg vekk fra klubben og to av dem er allerede solgt (Bengt Sæternes og Helge Haugen).

Sæternes-salg
Tirsdag morgen hadde Robbie Winters møte med sportslig leder Roald Bruun-Hanssen der han ytret ønske om å forlate klubben. Spissen ble fint forklart at Bengt Sæternes trolig ville bli solgt i løpet av dagen og at han derfor måtte bli.

Bruun-Hanssen begrunnet dette videre med at Winters og Thorstein Helstad er de enste etablerte spissene klubben har og at det er usikkert hvor god nyervervelsen Joakim Sjöhage er.

iBergen.no vet at minst to klubber i League 1 (tredje nivå) i England er interessert i spilleren. Winters selv ønsker ikke å si stort når iBergen.no konfronterer ham med møtet med Bruun-Hanssen.

- Jeg har hatt et møte, ja, men han (Bruun-Hanssen) sa det blir vanskelig å slippe meg nå, sier Winters til iBergen.no.

Winters forteller også at han nå etter fem år i klubben tenker på å vende nesen hjemover til Storbritannia. Skotten har avtale med Brann ut 2007.

Flere vil vekk
Spilleren Brann hadde lyst å kaste på dør i vinter tviholdes altså nå. Selv om han spiller for klubben mot sin vilje bemerker han at han ønsker å bli i klubben og gjøre en innsats for å vinne gull dersom han må bli.

iBergen.no vet også at Winters' agent Phillip McTaggart over tid har jobbet hardt med å finne en klubb som skotten kan signere for i sommer.

Det er også kjent at Erik Huseklepp ønsker seg vekk fra klubben, i tillegg har Olafur Bjarnason takket nei til å bli værende etter at kontrakten hans går ut etter sesongen. Det er usikkert om Martin Andresen blir i Brann etter at kontrakten hans går ut ved årets slutt.

På toppen av det hele har engelske klubber sperret om øynene for Eirik Bakke som aldri har lagt skjul på at han kunne tenke seg en retur til Storbritannia. Danske AGF Århus følger Ardian Gashi tett.

Bruun-Hanssen er for tiden på ferie og utilgjengelig for kommentarer.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Nå hamstrer norske menn sexleketøy til seg selv