RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Winters fikk ikke kontrakt

Sist oppdatert:
Heller ikke Miller fikk avtale med Glasgow Rangers.

(iBergen.no): Branns Robbie Winters har i tre dager vært på prøvespill hos Bristol City, som holder til i toppen på tredje nivå i England. Etter en treningskamp med reservene onsdag ble det klart at Winters ikke blir tilbudt kontrakt.

- Jeg får ikke kontrakt med Bristol (City). Jeg føler det gikk bra i treningskampen hvor jeg scoret ett mål og var mye involvert. Banen var dårlig, men jeg er fornøyd med innsatsen. Jeg er ikke skuffet og har det bra, så vi får bare se hva som skjer videre, forteller Winters til iBergen.no.

Winters forteller også at han ikke fikk en begrunnelse fra klubben på hvorfor han ikke ble tilbudt kontrakt.

Charlie Miller som har trent med Glasgow Rangers denne uken fikk heller ikke kontrakt. Tidligere i dag var han i møte med manager Walter Smith som vendte tommelen ned for et Rangers-comeback for Brann-spilleren.

- Det ble ingen avtale, så nå får vi bare se hva som skjer, sier Miller i en kort kommentar til iBergen.no.

Det internasjonale overgangsvinduet stenger om fem dager, 31. januar, men det vil fortsatt være mulig å melde overgang fra Brann til skandinaviske og østeuropeiske klubber.

Miller og Winters har kontrakt med Brann ut 2007. Begge ønsker seg vekk fra klubben og er ikke med i planene til trener Mons Ivar Mjelde kommende sesong.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere