RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Scanpix)

Winters fikk kontraktstilbud

Sist oppdatert:
Spanske Castellon er kommet på banen.

(iBergen.no): Brann-spiss Robbie Winters er blitt kontaktet og tilbudt kontrakt av Castellon som holder til på nest øverste nivå i Spania. Winters som denne uken avsluttet et prøveopphold i engelske Bristol City takker trolig nei til tilbudet – til tross for at alternativet er å dra tilbake til Brann. Der er han som kjent ikke ønsket av trener Mons Ivar Mjelde, i tillegg til at han ønsker seg vekk fra klubben.

- Ja, jeg har fått et kontraktstilbud fra en spansk klubb, som spiller på nest øverste nivå. Jeg tror nok ikke jeg takker ja til det, dessuten tror jeg ikke de er villig til å betale overgangssum, så jeg vet ikke hva som skjer, fortalte Winters til iBergen.no i går ettermiddag.

Han ønsket da ikke å si hvilken spansk klubb det dreide seg om, men iBergen.no vet at det er Castellon.

Til tross for en mulig billett vekk fra Brann velger skotten å bli værende i Bergen dersom det kommer til det. Med bare fire dager igjen av det internasjonale overgangsvinduet (som stenger 31. januar) kan det se ut som at Winters tvinges bli værende i Brann ut 2007. Klubben er ikke interessert i å slippe spilleren gratis.

- Aller helst ønsker jeg å spille for en klubb i Storbritannia. Jeg har ikke fått noen interessante tilbud derfra, men nå begynner jeg å tenke at jeg får ta det som kommer, hvis det blir noe. Ellers får jeg dra tilbake til Bergen. Det har jeg ikke lyst til, men jeg har tross alt kontrakt med klubben, sier Winters noe oppgitt.

Spilleren har avtale med Brann ut 2007.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere