RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Winters fikk nei fra Brann

Sist oppdatert:
Brann-spilleren spurte om å få gå gratis.

(iBergen.no): I går hadde Robbie Winters møte med daglig leder Bjørn Dahl. På agendaen var spillerens fremtid i klubben. Winters er desperat etter å få forlate Brann, men ettersom han har ett år igjen av kontrakten ser det problematisk ut. Brann ønsker ikke å slippe spilleren gratis og ingen klubber har kommet med bud.

Skuffet
- Jeg hadde et møte med Bjørn, men det er ikke kommet noe nytt ut av det. Blant det vi snakket om var om de ville være villig til å slippe meg gratis, men dette sa han nei til. Situasjonen er fortvilende. Det er ikke noen klubber som er kommet med noe bud og det er usikkert hva som skjer nå, forteller Winters til iBergen.no.

Han er skuffet over på ny å ha fått avslag om å bli fristilt, men hadde ikke forventet annet. I tillegg ytrer han forståelse for Brann sin sak.

- Jeg hadde ikke ventet å få bli fristilt fra kontrakten, men jeg håpet jo på det. Jeg har stor forståelse for Brann, men vi får bare se hva som skjer. Akkurat nå er alt veldig usikkert, sukker Winters.

- Skal ha penger
Brann på sin side ønsker ikke å være vanskeligere enn nødvendig. Men Dahl står fast på at Brann skal ha penger ved en eventuell overgang.

- Brann har ingen planer om å slippe noen av skottene gratis. Det gjør vi ikke. Vi ønsker ikke å være vanskelig, men situasjonen er nå slik. Begge parter er blitt enige om å avslutte samarbeidet så vi får bare vente og se hva som skjer, sier Dahl til iBergen.no.

Det var meningen at Charlie Miller også skulle i møte med Brann i går, men han forteller til iBergen.no at han ikke møtte opp på grunn av en kraftig forkjølelse.

Begge spillerne har kontrakt med Brann ut 2007 og overgangsvinduet stenger 31. januar, men det vil fortsatt være aktuelt med overgang til Sverige og Danmark frem til 31. mars.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere