Winters forbannet

Robbie Winters var slett ikke fornøyd med å bli byttet ut tidlig i 2.omgang. Nå kan Migen Memelli fort ta plassen fra skotten.

07.05.06 22:36

- Jeg er svært sint, sier Robbie Winters til iBergen.no etter kampen. For i det 62. minutt viste skiltet til 4.dommeren at Mjelde ville ha skotten av til fordel for Migen Memelli. Winters slo ut med armene og publikum gav et høylytt svar på hva de mente om byttet. Winters mumlet noen gloser ned i gresset og gikk rett i innbytterboksen uten å ta Mjelde i hånden, selv om Mjelde strakte ut hånden sin mot skotten.

- Hva sa du til Mjelde?
- Jeg sa at jeg ikke fortjente å bli byttet ut. Jeg synes ikke jeg spilte så dårlig. Men det viste seg å være et godt bytte og jeg er glad på klubben sine vegne at vi klarte ett poeng.

- Tror du det blir benken fra start i neste kamp?
- Det får treneren svare på, sier Winters før han hopper i bilen.

Skal snakke med Winters
Mjelde vil ikke si for mye om Winters' reaksjon da han ble tatt av banen.

- At spillere blir sint når de blir tatt ut er ikke mer enn naturlig. Alle vil spille mest mulig og det er alltid skuffende å bli tatt ut. Jeg har ikke snakket med Winters om dette ennå. Det er dessuten feil å ta det på nåværende tidspunkt mens han er skuffet. Vi kommer til å snakke om det når ting har roet seg ned, sier Mjelde.

Migen med sterk søknad
Mjelde roser albaneren Migen Memellis innhopp. Memelli tilførte luftstyrke og bidro til å gi Brann et større offensivt trøkk i jakten på poeng. At han i tillegg scoret Branns viktige 1-2-mål blir selvsagt lagt merke til. Nå kan Memelli bli å finne i startoppstillingen i neste kamp mot Sandefjord.

- Migen gjør et meget bra innhopp. Det var viktig å tilføre luftstyrke da vi begynte å spille langt. Det var nødvendig for å få mer trøkk offensivt. At Migen scorer mål er veldig kjekt og blir selvsagt lagt merke til. Han har hatt fin formutvikling og leverte en sterk søknad om en førstelagsplass til neste kamp, sier Mjelde.

Smigret Memelli
Memelli selv er lettet over endelig å ha scoret sitt første mål. Innhoppene han har hatt så langt har definitivt gitt mersmak og albaneren er glad for å høre at han leverte en sterk søknad om førstelagsplass til neste kamp.

– Det var viktig for meg å score. Jeg føler meg lettet over endelig å ha scoret for Brann. Det var deilig. Fremover har jeg lyst å spille mer og mer. At Mjelde sier at jeg leverte en god søknad er smigrende å høre. På sikt er målet å spille fast på Brann, sier Memelli.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.