Gå til sidens hovedinnhold

Winters hyller Andresen

Robbie Winters skryter hemningsløst av Brann-kaptein Martin Andresen.

BRANN STADION (Nettavisen): BRANN - ODD 1-0:

Brann misbrukte flere store målsjanser i kampen mot Odd. Men etter 65 minutters spill lykkes det endelig Robbie Winters å score seiersmålet i kampen der hele Bergen krevde seier. Etter oppgjøret takket skotten kaptein Martin Andresen.

- Vi har en kaptein her som hele tiden prater på banen, som hele tiden motiverer spillerne og som hele tiden hjelper oss. Gjennom kampen mot Odd ga han oss troen på at vinnermålet ville komme, sier en tydelig imponert Robbie Winters.

Beskjeden Andresen
En beskjeden Martin Andresen vil imidlertid ikke ta så mye av æren for at Brann sikret seg tre poeng i det viktige oppgjøret mot Odd.

- Vi er først og fremst fornøyd med at vi tok tre poeng. Med kampen sett under ett kan vi vel si oss sånn passe fornøyd, mener han.

- Hva har du å si til skryten fra Robbie Winters?

- Vel, det er jo veldig hyggelig å høre, svarer han ordknapt.

- Bergen will be on fire!
Robbie Winters gleder seg allerede stort til oppgjøret som allerede er blitt utpekt til seriefinalen mot Rosenborg 20. oktober.

- Bergen will be on fire that day, spår skotten.

Før han fortsetter:

- Men først og fremst har vi fokus på kampen mot Lyn. Tar vi tre poeng der og vinner vi mot Rosenborg, har vi store sjanser til gull. Vi har mange gode spillere i stallen og satser alt på å vinne serien.

Skotten innrømmer likevel at han er blitt lettere skremt over Rosenborgs åtte strake seire i Tippeligaen.

Frykter Iversen
Spesielt frykter han hva Steffen Iversen kan uttrette i de fire gjenstående kampene.

- Det hadde ikke akkurat vært en ulempe for oss om Rosenborg måtte klare seg uten Steffen Iversen i to-tre kamper nå, sier han spøkefullt.

Men blir raskt mer alvorlig.

- Folk sier at Rosenborg har så erfarne spillere. Det har vi også i Brann. Fremover vil nok vi litt eldre spillere snakke med de yngre spillerne, og på den måten gjøre at de kanskje takler presset fra omgivelsene, konstaterer Brann-spissen som har scoret sju seriemål i Tippeligaen denne sesongen.

Winters spiller imidlertid høyst sannsynlig sin siste seriekamp for Brann i avslutningskampen mot Viking 5. november.

Siste sesong i Brann?
Angriperen har lenge signalisert at han ønsker seg hjem til Skottland av familiære årsaker. Det er Brann-trener Mons Ivar Mjelde fullstendig klar over.

- Nå er Winters kommet i en alder der både han og familien har ønsket seg hjem Skottland. Han har vært i Brann lenge nå, og det kan fort skje at dette er hans siste sesong i Brann. Men det ønsker vi ikke å ha fokus på nå, poengterer Mjelde om spissen som har kontrakt ut 2007-sesongen.

HTML EMBED
Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her