RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Winters ønsker Skottland-retur

Sist oppdatert:
Agenten Phillip McTaggart jobber med å få spilleren hjem, savnet etter familien er stort.

(iBergen.no): Tidligere onsdag ble det meldt at Branns Robbie Winters åpner for å bli i Brann. Selv sier han at fem år er i klubben er nok og at han tenker mye på familien i Skottland.

- Prøve noe nytt
- Jeg prøver ikke å tenke for mye på fremtiden fordi jeg ønsker å ha fokus på fortsatt å spille i Brann. Jeg har vært her en stund nå, snart fem år, så det begynner å bli på tide å prøve noe nytt, sier Winters til iBergen.no.

Så langt har verken spilleren selv eller agenten hans Phillip McTaggart hørt noe fra andre klubber. Heller ikke Brann skal ha blitt kontaktet angående interesse for 32-åringen.

Selv om Winters ikke forsøker å tenke på fremtiden røper han imidlertid at det kunne være fristende med en retur tilbake til Skottland.

- Etter lang tid i Bergen er det naturlig at jeg savner familien. Selv om min kone og barna er her blir det ikke det samme når resten av slekten er i Skottland. Det er nok der eller England som blir aktuelt, men vi får se, sier Winters.

- Og dersom Brann skulle komme med et tilbud?

Jobber med Storbritannia
- Vi får se hva som skjer, det tenker jeg ikke på. Jeg kunne ha valgt å dra til Skottland i vinter, men de økonomiske tilbudene var ikke så gode. Sånn sett var det bedre å bli værende her.

- Så pengene avgjør?

- Økonomi er viktig, men familien er viktigere. Akkurat nå regner jeg med at agenten min jobber med å se på alternativer, sier Winters.

Da iBergen.no ringte til McTaggart forrige uke sa han følgende:

- Vi jobber med å få til løsninger for Robbie i Storbritannia. Det er dit han helst vil. Foreløpig er ingenting avklart, men det kan forandre seg når overgangsvinduet åpner 1. juli. Da står dessuten Robbie fritt til å snakke med de klubbene han ønsker.

Winters har kontrakt med Brann ut sesongen og har så langt scoret tre mål for Brann og har startet like mange kamper.

PS! Ardian Gashi var i dag tilbake på trening og er aktuell for kampen mot Lillestrøm, noe Cato Guntveit også er. Han trente onsdag alternativt for ikke å overbelaste skaden under foten. Eirik Bakke er fra før meldt uaktuell i gullkampen.

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere