RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Winters søte revansj

Sist oppdatert:
Med sin kjempescoring mot Lillestrøm viste Robbie Winters at han hører til en startellever.

Etter å ha blitt vraket fra førsteelleveren i seriepremieren, var Winters tilbake i førsteelleveren mot Lillestrøm i går. Til de grader. I det 55. minutt fikk Winters ballen på egen banehalvdel. Ingen klarte å stoppe ham da han satte fart mot Lillestrøm-målet. Fra 25 meter klinket han ballen i krysset, til vill jubel fra de over 13.000 fremmøtte. Winters noterte seg for en kjempescoring og fikk sin revansj.

- Det var utrolig deilig å se den ballen gå i mål. Godt å få vist at jeg kan levere varene og at jeg hører hjemme i startelleveren. Jeg føler det gikk bra for min del i denne kampen og regner med jeg forblir i førsteelleveren, sier en tilfreds Winters.

Hard konkurranse om spissplassene
Winters og de andre Brann-spissene har merket at det nå er skikkelig konkurranse om plassene. Bengt Sæternes er selvskreven, mens de andre spillerne som kan bekle en angrepsposisjon må kjempe seg imellom om den siste plassen. Før seriepremieren ga Winters tydelig uttrykk for at han ikke var tilfreds med å være benkesliter, og gikk så langt som å true med å forlate Brann om situasjonen vedvarte. Etter kampen i går var tonen mer lettet.

- Det er sunt for et lag at det er konkurranse om plassene. Det er bra for Brann at vi har flere gode spillere. Jeg vil jo selvsagt spille fra start i alle kampene, men innser at jeg muligens må belage meg på et par kamper på benken. Jeg skal uansett gjøre mitt til at Mons (Ivar Mjelde) får det tøffest mulig med å utelate meg fra førsteelleveren, sier Winters.

Må fortsette å prestere
Brann-trener Mons Ivar Mjelde mener Winters leverte en god kamp i går og innser at det blir vanskelig å utelate ham til startoppstillingen mot Start i neste serieomgang.

- Robbie leverte en god kamp og hadde et fantastisk mål. Det vil bli vanskelig å holde ham utenfor laget, sier Mjelde, som mellom linjene også sier at Winters må fortsette å jobbe hardt og prestere slik han gjorde i dag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere