RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Winters ute for Brann

Sist oppdatert:
Lørdag ble det klart at Robbie Winters er ute mot Fredrikstad. I tillegg må Brann klare seg uten to andre sentrale spillere. Sjekk hvem.

(iBergen.no) Alt så tilsynelatende normalt ut da Brann drillet formasjon lørdag ettermiddag. Straks etter økten forlot Brann-spiss Winters treningsfeltet med smerter på bakside av venstre lår.

Lårsmerter
- Muskelen på bakside av låret knyter seg og jeg kjenner smerter. Jeg blir ikke med laget til Fredrikstad og er uaktuell til den kampen, sier Winters til iBergen.no.

Mjelde må også klare seg uten midtbanespilleren Tijan Jaiteh og Bjørn Dahl som er ute på grunn av skader og sykdom. I tillegg er Eirik Bakke ute med karantene.

Winters har slitt med smertene på baksiden av låret en god stund og er selv usikker på når han blir klar igjen for spill.

- Jeg har kjent til skaden i ca en måneds tid. I forrige (serie)kampe mot Sandefjord kjente jeg det og i treningskampen mot Os kjente jeg det. Jeg er usikker på når jeg er tilbake igjen, forhåpentligvis blir det torsdag, sier Winters.

Torsdag spiller Brann UEFA-cupkamp mot Club Brügge.

Hemmelighetsfull
På dagens formasjonstrening drillet han med Thorstein Helstad og Robbie Winters på topp, men når han er ute ønsker Mjelde ikke å røpe hvem som stepper inn.

- Robbie har slitt med bakside lår. Når han ikke er med må vi få lov å ha noen hemmeligheter, sier Mjelde til iBergen.no og smiler.

Verken Armann Björnsson, Azar Karadas eller Joakim Sjöhage har fått signaler om at de blir Winters’ erstatter.

- Jeg har ikke fått vite noe, sier Karadas til iBergen.no.

- Han har ikke sagt noe til meg, men jeg er klar til å steppe inn, sier Björnsson til iBergen.no.

Brann stiller trolig slik (4-4-2): Håkon Opdal – Cato Guntveit, Olafur Bjarnason, Kristjan Sigurdsson, Erlend Hanstveit – Jan Gunnar Solli, Martin Andresen, Hassan El Fakiri, Petter Vaagan Moen - Thorstein Helstad, Armann Björnsson.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere