Overgangen fra Sporting Lisboa til Manchester United var en langdryg affære, men som til slutt ble bekreftet 29. januar i år. Da fikk Ole Gunnar Solskjær den spilleren han virkelig ønsket seg.

Les også: Kontroversielle draktvalg, post-it-lapper og scoringsrekorder: Dette får Manchester United i Bruno Fernandes

Siden da har ikke 25-åringen sett seg tilbake, og han har vist seg å bli en enorm tilvekst for Manchester United.

- En annen type spiller

På fem Premier League-kamper står portugiseren med to mål og tre målgivende, men han har også vist blendende spill. Det har fått flere til å heve øyenbrynene, og en av dem som har latt seg imponere er landsmannen Ruben Vinagre.

Her blir lagkamerat i Manchester United, Jesse Lingard, verbalt angrepet:

- Ja, ja, han fortjener alle komplimenter han kan få. Det er en enstemmighet rundt Bruno Fernandes om det. Det er ingen overraskelse for meg. Jeg har fulgt Sporting, og det var klart allerede da at Bruno var en annen type spiller, sier Wolves-spilleren til portugisiske Record, ifølge Manchester Evening News.

Treningsnarkoman

Det vekte oppsikt i klubben da Fernandes var ferdig med den medisinske testen, og gikk rett bort til Solskjær og spurte «kan jeg få trene?» Dermed dro han rett ut på gresset og hadde egentrening med en av Uniteds fysiske trenere.

- Vi gjorde det nødvendige og snakket med folk om hans personlighet. De samtalene forblir mellom oss, men han har vist at han er en leder og en vinner. Han synes ikke å gi 99 prosent er godt nok, sa Solskjær til The Times.

Les også: Bruno Fernandes skal ha imponert Solskjær etter den medisinske undersøkelsen: - Han synes ikke å gi 99 prosent er godt nok

Hans tidligere trener i Sporting Lisboa, Silas, har også fortalt om hvordan han nærmest måtte kjeppjage Fernandes bort fra treningsfeltet.

- Var det noen som tvilte på at han skulle dra til Manchester United, og ikke være like god som han er? Han kommer til å gjøre mer. Tenk om noen måneder når han er mer integrert i laget, fortalte treneren til portugisisk presse.

Les også: Bruno Fernandes fyrer løs mot Pep Guardiola etter krangel i Manchester-derbyet: - Han fortjente ikke min respekt

- Jeg så ham trene hver dag og, ærlig talt, jeg har aldri sett en spiller for ham. Han brukte en times tid på å trene skudd etter trening. Jeg måtte si «Bruno, nå er det nok!»

Så gjenstår det å se om Fernandes får utrettet noe mer denne sesongen, siden Premier League for øyeblikket er satt på vent til tidligst 30. april på grunn av korona-krisen.