Gå til sidens hovedinnhold

Wolves-bud på Brann-spiller

Nå vil engelskmennene forsøke å lokke Erlend Hanstveit med superlønn.

(iBergen.no) Den engelske klubben Wolverhampton kom via mellommann Jens Steffensen med et muntlig bud på Branns venstre back Erlend Hanstveit.

Dette fikk iBergen.no opplyst fra kontakter i England.

- Godt bud
- Det er riktig at det er kommet et bud til Brann. Det kom via meg i formiddag, sier Steffensen til iBergen.no og legger til:

- Personlig synes jeg det er et riktig godt bud.

Brann på sin side ønsker ikke å ta stilling til henvendelsen før det foreligger noe skriftlig fra Wolverhampton.

- Fra vår side ønsker vi ikke å kommentere dette. Det er kommet en muntlig henvendelse, men vi har ikke mottatt noe skriftlig fra Wolverhampton og det ønsker vi å gjøre før vi vurderer henvendelsen, sier sportslig leder i Brann Roald Bruun-Hanssen til iBergen.no.

Lover gode betingelser
Wolverhampton kontaktet Brann for første gang i julen for å melde sin interesse for Hanstveit. Etter dialog mellom spilleren og Brann ble de enige om å gi ham tillatelse til å samtale med engelskmennene.

Størrelsen på budet fra «Wolves» er ikke kjent, men skulle Brann og engelskmennene komme til enighet vil klubben fortsette dialogen med spilleren om hans personlige betingelser.

- Klubbene er i dialog med hans far, som er agent, og vi kommer nok i mål med de personlige betingelsene. Skulle Brann akseptere budet vil han få gode økonomiske betingelser, forteller Steffensen til iBergen.no.

Hanstveits far og agent Per Bjarte hadde ikke hørt om henvendelsen da iBergen.no tok kontakt med ham.

Vil beholde Hanstveit
Wolverhampton holder til i Mesterskapsserien som er nest øverste nivå i England. Foreløpig ligger de på tiendeplass etter 26 kamper, to poeng bak en play off-plass.

Erlend Hanstveit har avtale med Brann ut 2008. Han debuterte for Brann som 17-åring i 1998 og hadde da allerede valgt vekk storheten Manchester United til fordel for rødtrøyene i Bergen.

Brann ønsker å beholde Hanstveit som for tiden er på ferie i New York. Straks han kommer tilbake vil Brann fortsette dialogen de har med ham i håp om at han forlenger avtalen.

Brann-spillerne møtes igjen i Bergen 14. januar.

På en pressekonferanse tidligere i dag ble Wolverhampton-manager Mick McCarthy spurt om budet på Hanstveit. Han ønsket da verken å bekrefte eller avkrefte opplysningene, sier pressekontakt i den engelske klubben Laurraine Hennessy til iBergen.no.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut