Gå til sidens hovedinnhold

Wolves skrev klubbhistorie

Endelig! Lørdag 4. oktober 2003 tok Wolverhampton Wanderers sin første seier i Premier League. Colin Camerons skrev klubbhistorie da han ble matchvinner.

WOLVES - MAN CITY: Wolverhampton opplever en katastrofal start på sin første sesong i Premier League. Selv etter lørdagens seier ligger laget sist i Premier League. Men nå har de i alle fall vist seg i stand til å vinne.

Og kanskje enda viktigere - seieren var fullt fortjent.

- Det var ikke bare det at vi fikk tre poeng, det var måten vi fikk dem på. Alle spillerne som dro på seg drakt i dag fortjener skryt. Vi hadde ikke råd til å tape i dag. Dette var nok en kamp vi måtte vinne - det handlet om selvtilliten vår, sa manager Dave Jones - tydelig lettet over sesongens første trepoenger.

- Nå må vi gjøre det igjen og igjen til sesongen er over.

Solide defensivt

Hjemmelaget spilte solid defensivt og klarte å holde farlige Nicolas Anelka under kontroll. Etter hvert kom Wolves til noen småsjanser selv. Henri Camara hadde den beste i første omgang, men skjøt over.

Avgjørelsen kom ikke før Colin Cameron headet inn kampens eneste mål et kvarter før full tid. Poengene kunne likevel fort endt hos bortelaget, om City hadde hatt marginene mer på sin side i sluttminuttene.

Først skjøt Paolo Wanchope i stolpen, deretter kom Sun Jihai til med en heading etter en corner - men ble stoppet av keeper Michael Oakes.

HTML EMBED
Reklame

Er dette årets beste påskeegg?