Scoringen som til slutt skilte lagene kom etter kun åtte minutters spill. Etter klabb og babb i Palace-feltet satte Wood ballen over gjestenes keeper Vicente Guaita fra kloss hold.

Den viktige scoringen var sesongens andre i ligaen for Burnley-spissen.

Palace skapte sjanser nok til å snu kampen, men effektiviteten var fraværende. På overtid vartet Burnley-keeper Nick Pope opp med en feberredning da Christian Benteke fikk avsluttet rett foran mål etter et frispark.

Tidligere i omgangen gikk samme Pope seirende ut da Palace-spiss Michy Batshuayi kom alene med ham. Batsuhayi hadde også en god mulighet før pause.

Traff tverrliggeren

Med til historien hører det at også Burnley kunne score flere mål enn det ene. Tidlig i annen omgang traff islendingen Jóhann Berg Gudmundsson tverrliggeren med et kjempeskudd.

Matchvinner Wood var også nær ved å score sitt andre for dagen i første omgang.

Med seieren klatret Burnley opp over nedrykksstreken i den engelske toppserien. Mannskapet til Sean Dyche har fem poeng etter ni serieomganger, og har i tillegg en kamp til gode på de øvrige lagene i bunnstriden.

Crystal Palace er på sin side nummer ti på tabellen.

Måltyv i isolasjon

Crystal Palace måtte klare seg uten viktige Wilfried Zaha mandag. Spissen er plassert i isolasjon etter å ha avgitt en positiv test på koronaviruset.

Det bekreftet manager Roy Hodgson i forkant av kampstart.

– Han har dessverre testet positivt på koronaviruset, så han er i isolasjon og venter på svaret på den neste testen, sa trenerveteranen.

– Han føler seg ikke spesielt syk, men dessverre var testen positiv, og dermed må han følge prosedyrene, tilføyde Palace-sjefen.

Inn som erstatter i startoppstillingen kom Batshuayi.

Zaha har vært en svært viktig brikke for Palace denne sesongen. Han står med fem scoringer i ligaen så langt.

(©NTB)