*Nettavisen* Sport.

Woodgate mister EM

Newcastle-manager Sir Bobby Robson bekrefter at Jonathan Woodgate med all sannsynlighet vil miste sommerens EM i Portugal.

30.04.04 10:00

Woodgate ble skadet i Newcastles seier over Chelsea sist søndag, og det ble bekreftet at han ville miste resten av sesongen. Man håpet imidlertid at forsvarspilleren kunne bli frisk til EM, men Robson kan bekrefte at toget med all sannsynlighet har gått for 24-åringen.

Små sjanser
- Vi kan glemme Woodgate. Han vil være ute i to til tre måneder, sier Robson ifølge Sky Sports.

Han innrømmer imidlertid at ingenting er sikkert i fotball, og peker på Kieron Dyers mirakuløse rehabilitering før VM for to år siden.

Rehabilitering
- Da Kieron var skadet etter siste seriekamp før VM i Japan og Sør-Korea, ba jeg Sven om å ikke gi han opp. Vi gjorde alt vi kunne, og han ble friskmeldt i siste stund. Vi sender Woodgate til en spesialist på fredag, og vi får vente å se på tilbakemeldingene. Det hadde vært fantastisk om han hadde kommet seg på flyet til Portugal. Vi ønsker at våre spillere skal spille i de store mesterskapene. Det er bra for deres utvikling som igjen kommer klubben til gode, fortsetter Robson, men han ser allikevel ikke optimistisk på situasjonen

- Vår fysioterapeut vil jobbe knallhardt med Jonathan i ukene framover, men jeg vil si han har svært små sjanser, avslutter Robson.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.