RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Woods imponerer i returen

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Tiger Woods er tilbake etter ti måneders hvile.

Et vondt kne har holdt Tiger Woods unna golfmanesjen etter US Open-seieren i fjor, men tirsdag var han tilbake på Masteren i Augusta. Og la all tvil ligge, amerikaneren kan fortsatt svinge kølla.

Riktignok hadde han en treg start i Masteren i Augusta, og lå en over par etter åtte hull mens konkurrentene satte den ene birdien etter den andre. På niende hull snudde så lykken for 33-åringen med en elegant birdie.

- Det var en lettelse å få den birdien på niende hull. Jeg fikk ikke til noe på de åtte første hullene, sier Woods, som slet veldig med puttingen i starten.

Både på 13. og 14. hull fulgte tigeren opp med nye putter, og han endte til slutt to under par, fem slag bak ledende Chad Campbell. Campbell var på et tidspunkt hele ni under par, men to senere bogeys gjorde at han må nøye seg med et slags ledelse på landsmennene Jim Furyk og Hunter Mahan.

Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere