RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Woods verdsetter fritiden

(scanpix)
Sist oppdatert:
Den amerikanske golfstjernen Tiger Woods setter stor pris på sporten sin - men verdsetter tiden utenfor golfbanen aller høyest.

Mens folk flest slapper av med golf på fritiden, er det omvendt for Tiger Woods. På pressekonferansen før sin deltakelse i PGA-turneringen PGA Nissan Open gjorde Woods det klinkende klart at han setter tiden utenfor golfbanen høyest.

- Det er viktig å ha tid til andre ting, som familen og venner og andre interesser, sa Woods, som nylig forlovet seg med sin svenske kjæreste, supermodellen Elin Nordegren.

- Vi må ha et harmonisk liv. Golf er vår bestilling, og hvis man slapper av utenfor banen, blir spillet bedre, mente Woods.

Lykkeligere

29-åringen har denne sesongen kuttet flere turneringer, og skal kun delta i tre av syv PGA-turneringer.

- Jeg er lykkerligere nå enn før. Men jeg arbeider fremdeles hardt med spillet mitt, mye mer enn jeg tidligere har gjort. Og nå begynner endelig kneet mitt og bli bedre. Jeg har jo kjempet i nesten to måneder med dårlig kne, opplyste Woods på pressekonferansen.

Woods debuterte i golfsirkuset som amatør allerede som 16-åring i 1992, og har etter det vært i toppen i golfverdenen i flere år på rad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere