Caroline Wozniacki er tilbake på tennistoppen etter et opphold på to år. Fra mandag av spiller hun, som en av åtte, kamper i WTA-finalen.

Det er fjerde gang den danske yndlingen og toppspilleren er med i denne turneringen, som bare er for de aller beste. I år får hun konkurranse av Maria Sjarapova, Petra Kvitova og Agnieszka Radwanska som dansken møter i gruppespillet.

Maria Sjarapova, ranket som nummer to i verden, blir den første motstanderen danske Caroline Wozniacki skal spille mot.

Kampen mellom den russiske og danske giganten er den første i hvit gruppe på tirsdag, like etter lunsj. Etter at de to har spilt ferdig sin kamp, skal Petra Kvitova ut mot Agnieszka Radwanska i den samme gruppen.

Det er de to beste fra hver av gruppene som avanserer fra gruppespillet og møtes i semifinaler.

- Jeg har troen på meg selv. Jeg mener at jeg kan slå alle sammen, men jeg kommer til å ta en kamp av gangen. Det gjelder å tenke på at noen ganger holder det å vinne en gang, men det kan også være nødvendig å vinne to kamper for å gå videre, sier Wozniacki.

- Det som blir viktig i denne WTA-finalen er at jeg klarer å spille opp mot mitt beste. Klarer jeg ikke det, er jeg sjanseløs til å nå en semfinale, sier den danske jenta.

I den andre gruppen spiller Serena Williams, Simona Halep, Eugenie Bouchard og Ana Ivanovic.

- Det er helt herlig å se Caroline gjøre det bra på banen igjen, for hun er en av de mest populære spillerne i WTA-sirkuset, sier Ivanovic om dansken.

Den serbiske jenta mener at Wozniacki blir en av de tøffeste spillerne å slå i turneringen i Singapore som har med de åtte beste kvinnelige tennisspillerne i verden i øyeblikket. (©NTB)