RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

X-Games-bronse til Ståle Sandbech

Foto: Jean-Pierre Clatot / Afp / NTB scanpix
Imponerte under Big Air-finalen i Aspen.

Ståle Sandbech (20) viste solid form også i Big Air da han tok bronse i Vinter-X-Games i Aspen fredag. Canadieren Max Parrot tok en klar seier.

Sandbech oppnådde 77 poeng etter å ha fått 44 og 33 for sine to beste «runs». Med lørdagens slopestylefinale i tankene kunne han ikke slippe seg fullstendig løs, men det var en glad nordmann som tok bronse i øvelsen for annet år på rad.

- Dette er min største øvelse i sesongen sammen med OL. Det føles stort å lande triksene og ende opp på seierspallen i et av de største arrangementene i verden, sa han.

Med seg i finalen hadde Sandbech landsmannen Torgeir Bergrem, som endte på 6.-plass med 64 poeng. Parrot vant med 93 poeng, mens japaneren Yuki Kadono på sølvplass fikk 88.

Noe overraskende var ikke regjerende mester Torstein Horgmo å se i finalen. Han fikk bare 65 poeng i kvalifiseringsheatet og endte sist.

- Jeg tror det var feil triksvalg, rett og slett. Du trengte to triks for å komme til finalen, og jeg landet to. Men det var sikkert ikke de riktige triksene, sa Horgmo til Adresseavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere