Gå til sidens hovedinnhold

Xavier har full kontroll

Bare uhell kan frata 2 Xavier og Johan H. Undem seieren i ettermiddag i Skien. Lettere løp han ikke hesten få. Soleklar banker.

Klikk her for våre V5-forslag

Treningsrapportene er veldig positive. Ingen slår 2 Xavier i et normalt løp. V5-finalen bør bli et veldig lett bytte for hjemmebanehesten som er god fra start og liek god til å forsvare seg,

I V5-4/DD-1 står trolig seieren mellom 11 Boreas og 5 Buddy. Førstnevnte er den klart beste av de to og har blitt en riktig flygemaskin i ny regi. Sist de møttes vant Buddy. Det kan skje igjen, men dersom Boreas kommer greit til tror vi han avgjør. Buddy gikk med feil utstyr sist og kom aldri opp til startbilen. Tilbake til det gamle opplegget i dag. Skulle alt gå galt for de to favorittene kan kanskje 4 Madam Lavec var en luring. Var positiv sist, mens hun ble bortkjørt gangen før.

Kjøp Nettavisens eksperttips her

7 Malt Whiskey trener bra. Står litt langt ute bak bilen, men det handler om den klart beste hesten, og han vinner med klaff. Hesten til Jeppe Juel har kjempet sterkt i mot langt bedre hester. 1 Crebas H. laday er startrask. Han kommer til å lede veldig lenge, kanskje helt til mål er passert. 8 Moore er bedre enn raden og er vel sammen med 11 Emily Park "sjokket" i løpet.

6 American Sine er i fin utvikling. To gode løp på rad. Han er dessuten normalt travsikker og scorer på det i slike sammenghenger. 8 Santana Trot er blant de bedre. Dårlig spor, men plukker nok mange allerede i startfasen. Havner han ikke feil til kan han vinne. Se opp for Love Me Tender E.P. Har sett bra ut i trening mot gode hester i Drammen. 7 Monic Forte dukker opp i regi Tor Olaf Halle. Må tas på alvor direkte kapabel som hun er. 4 Likely Lass kan ta sin første seier. Har vært positiv i det sist og vinner nok løpet i nærmeste fremtid. 1 Boggy Ladylike er en luring fra innersporet. Innsatsen sist var et steg i riktig retning. Kan få en drømmereise herfra.

Tast her for vårt V5-forslag. Ønsker du vårt DD-forslag taster du her.

Annonse: Kr. 308.819 innspilt i V75!

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken