*Nettavisen* Sport.

Yabadabadooo!

Yabadabado Zon kommer tilbake etter pause i V5-4 i Bergen i kveld. Les hvordan kusk Odd Storetvedt vurderer sjansene og spill her.

08.02.07 17:17

Her finner du Nettavisens tips til kveldens V5-løp i Bergen.

Her kan du lese våre tips til V5 på Klosterskogen.

En meget spennende V5-omgang

Nettavisen tror det kan bli meget stor utbetaling på Travparken i kveld. Nøkkelen er det lørdagens Jacob Meyer-firer Lumjor som sitter på.

Taper storfavoritten blir det garantert storutbetaling. Les hva vi tror om Lumjors sjanser her.

Både 1., 2., og 5. avdeling inneholder mange vinnerkandidater og skulle i tillegg Lumjor ha en dårlig dag kan det bli veldig spennende for de som følger Nettavisens store forslag.

Bankeren finner dere i 4. avdeling og vi har vært i kontakt med kusken. Les hva han sa og våre vurderinger her .

Sakset fra rikstoto.no:

Odd Storetvedts øyensten Yabadabado Zon er ikke laget av flintstein, men innstillingen og kapasiteten er av solid virke. Bergenseren har god tro på at Juliano Star-sønnen skal hevde seg i toppen direkte etter skadeavbrekk.

Flere sjanser til V5-gevinst i kveld: Toppkuskenes kveld

Av Storetvedts fire oppsitt, er det helt klart 9 Yabadabado Zon (V5-4) som er den beste vinnersjansen. Som treåring viste hingsten at han har ett løpshode av gull da han gang på gang måtte svare opp Please Let Me Go som var to år eldre og endte opp med femten seire den sesongen. Det ble mange andreplasser på 9 Yabadabado Zon, men han fikk vist litt av det som bodde i ham. På høsten ble han solgt til trener Odd Storetvedts familie.

Det var en sliten ”Yaba” som ankom Bergen. Derfor har eierne hele tiden vært bevisste på å gi ham god tid og være tålmodige med hesten.

- Det har vært noe småplunder med ham underveis og alt har derfor gått på hestens premisser hele veien. Han er en sånn herlig og blid hest på alle måter, og kapasiteten er veldig stor. At det har blitt lengre pauser innimellom håper vi kan betale seg fremover. Årsaken til at han har vært borte nå, er at han har hatt en kjenning på gaffelbåndet. Hvis han får holde seg frisk, er dette en veldig god hest, forteller Storetvedt om familiens gla`gutt.

- Jeg liker ikke å stikke fram haka, men jeg har god tro på ham i kveld. Selv om det er første gang ut etter pause, er han godt forberedt og har klasse nok til å kjempe om seieren første gang ut. Sprint er kanskje ingen fordel første gang, men det er ikke så tøft imot. Jeg har kjørt et banejobb med ham på 16.5-17.0/2100meter og han kjentes veldig fin ut. Han skal ha gått mye fram med bare det hurtigarbeidet i kroppen, lyder det optimistisk fra Odd.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Andre oppsitt
- Sugar Lana (V5-1) gikk egentlig bra sist, men det ble noe plunder med sjekken underveis så hun galopperte, hun er ikke usikker som det ser ut til. Formen er fin, og jeg tror hun kan være med å kjempe om den siste trippelplassen, uttaler Storetvedt.

- 1 Maigli (V5-2) holder nok ikke helt toppform og er dessuten hardt ute. Fra et fint spor får vi bare prøve å henge med til best mulig premie, kanskje det er mulig å kapre en trippelplass hvis alt klaffer, sier Odd om den Wassberg-trente hoppa.

- 2 Nordli Ella i V5-5 er en flink premieplukker og holder fin form. Hun kan med full klaff snuse på en trippelplass, forteller Bergenstreneren.

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.