*Nettavisen* Sport.

Ydmyke goalgettere

Foto: (foto: scanpix)

Både Olivier Occean og Robert Koren scoret mot Rosenborg. Men begge mente de kunne ha gjort det bedre.

ÅRÅSEN (TV 2 Nettavisen): LILLESTRØM - ROSENBORG 3-3.

Med et solid hodestøt etter femten minutter presenterte Olivier Occean seg for hjemmepublikumet. 55 minutter senere viste Robert Koren hvorfor han er så verdifull for Kanarifuglene.

Likevel var ingen av dem fornøyd.

- Jo, jeg scoret et mål og vant en del dueller, men jeg burde vært flinkere til å holde på ballen, sier Occean til TV 2 Nettavisen.

Må jobbe hardt
- Det var tøft utpå der, men det er godt å være i gang. Nå skal jeg gjøre mitt aller beste for å score mål og jobbe hardt for laget, fortsetter Occean.

Midtbane-eleganten Robert Koren ble kåret til banens beste av en lokal jury og scoret et praktfullt mål. Men heller ikke han var fornøyd.

- På 3-1 har vi full kontroll. Så forsvarer vi oss dårlig, blir presset bakover på banen og slipper inn to mål. Det er ikke lett å forklare hvorfor - vi må vente til vi går igjennom kampen på video, sier han til TV 2 Nettavisen.

Flaks
Scoringen hans var han derimot veldig fornøyd med.

- Jeg fikk ballen med en mann i ryggen. Jeg vendte opp, så at keeperen sto langt ute og prøvde meg, smiler han.

- Ballen gikk dit den skulle. Av og til må man ha litt flaks, hevder han.

At han kanskje er inne i sin siste sesong for Lillestrøm før et proffliv i utlandet venter, har han følgende å si om.

- Jeg spilte bra i forrige sesong. Jeg har spilt bra i treningskampene i vinter og åpner ikke så aller verst i dag. Men jeg må fortsette å jobbe hardt på trening, levere i kamper og hjelpe spillerne rundt meg til å bli bedre. Da blir også jeg bedre, og så får vi se hva som skjer, avslutter den diplomatiske sloveneren lurt.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag