RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ydmyket Everton

(EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Everton fikk et ydmykende møte med Europa denne sommeren. Tapet for Villarreal ble etterfulgt av 1-5 for Dinamo Bucuresti.

DINAMO BUCURESTI - EVERTON 5-1: Det ser ut til at Everton fikk en kort flørt med europeisk toppfotball. Etter fjorårets fjerdeplass og sommerens exit for Villarreal i Champions League-kvalifiseringen, slo Everton seg til ro med at de i alle fall kunne glede seg over Uefa-cupen.

Det blir nok kortvarig.

Torsdag fikk merseysidelaget bank av rumenske Dinamo Bucuresti. Claudiu Niculescu ga Dinamo ledelsen etter 27 minutters spill. Joseph Yobo reduserte til 1-1 bare tre minutter senere, og Everton holdt seg inne i kampen fram til andre omgang.

Da sørget Ianis Zicu for 2-1, Florentin Petre for 3-1 og Florin Bratu for både 4-1 og 5-1.

5-1-tapet er det største Everton har opplevd i Europa.

- Vi kollapset i andre omgang. Vi må bare beklage overfor fansen. Jeg tror ikke vi trenger å snakke om hva som gikk galt, men dette var uakseptabelt og vi er utrolig skuffet, sa David Weir ifølge Sporting Life etter fiaskoen.

Øvrige resultater og kampfakta finner du her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere