Ydmyket Serena Williams

Serena Williams, verdens beste kvinnelige tennisspiller, ble kraftig ydmyket av rumenske Simona Halep i sesongfinalen onsdag.

Serena Williams, verdens beste kvinnelige tennisspiller, ble kraftig ydmyket av rumenske Simona Halep i sesongfinalen onsdag. Foto: Mohd Fyrol (Afp)

Serena Williams, verdens beste kvinnelige tennisspiller, ble kraftig ydmyket av rumenske Simona Halep i sesongfinalen onsdag.

I WTA-mesterskapet endte det med utklassingsseier 6-0, 6-2 til den rumenske spilleren. Den amerikanske jenta som vanligvis leker med motstanderne sine, ble kraftig satt på plass. De trodde nesten ikke det de så alle tilskuerne som var til stede på kampen.

Halep er ranket som nummer fire i verden, og hun tok kommandoen mot Williams, slik at hun vant alle de åtte første poengene. Det var først etter å ta tapt 0-6 i første sett og ligget under med 0-2 i det andre, at den amerikanske jenta klarte å sikre seg sitt første poeng i kampen.

Williams vant sin første kamp i rød gruppe i Singapore mot Ana Ivanovic, mens Halep, som nå står med to seirer og virker klar for semifinale, slo canadiske Eugenie Bouchard i sin første kamp. (©NTB)

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag