RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ydmyket Shampo igjen

Sist oppdatert:
Espen Shampo Knutsen og Djurgården ble nok en gang ydmyket av Västra Frölunda i det svenske sluttspillet. Bedre gikk det med Per Åge Skrøder og HV71, som vant 10-1!

Modo overrasket seriemester HV71 med sitt aggressive spill i den første kvartfinalen, og vant 5-2. HV71 var på forhånd ventet å avansere relativt enkelt. I den andre kvartfinalen så vi hvorfor.

Historisk
HV71 scoret sju ganger på de siste 11 minuttene i første periode. Og med sluttsifrene 10-1 kan man trygt konstatere at seieren var fortjent.

- Det må nesten være historisk - sju mål er ikke hverdagskost, sier en fornøyd Per Åge Skrøder til TV 2 Nettavisen. HV71s norske spiller gjorde ett mål og to assists.

- Jeg ble spilt gjennom av Kalle Sahlstedt og kom alene med keeper. Han la seg tidlig, så da var det bare å sette den i åpent mål, beskriver Skrøder.

Nå er han og lagkameratene proppfulle av selvtillit. Men fortsatt gjenstår minst tre kamper - det spilles best av sju kamper i svenskenes sluttspill.

- Vi må opp igjen. Det nytter ikke å ligge på latsiden, fastslår Skrøder.

Ydmykende for Djurgården
Fortjent vant også Västra Frölunda. Fjorårets svenske mestere vant 8-1 i den første kampen mot Djurgården, og gjentok sannelig bedriften også onsdag kveld.

Espen Shampo Knutsen og Djurgården er dermed på full fart mot forlenget ferie.

Det passer den svenske hovedstadsklubben dårlig. Økonomien er svak, og klubben har sprengt budsjettene i håp om at Shampo skal føre laget til suksess i sluttspillet. Nordmannen fikk kritikk etter forrige kamp. Det blir neppe bedre med et nytt 1-8-tap.

Trygg 2-0-ledelse
Mats Trygg og Färjestad slo Luleå 4-2, og leder 2-0 etter to kamper, mens Timrå slo Linköping 3-2 etter forlengning. De har også opparbeidet seg en 2-0-ledelse.

Les mer om sluttspillet her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere