RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ydmyket US Open-mesteren

Regjerende mester Svetlana Kuznetsova ble ydmyket i første runde av US Open i natt.

Den russiske jenta har slitt med å finne formen i år, og tapte klart 3-6, 2-6 for Ekaterina Bychkova. Bychova er ranket som nummer 97 i verden. Kuznetsova gjorde hele 45 upressede feil i kampen.

Hun ble dermed den første regjerende kvinnelige mesteren i US Opens historie til å tape i første runde året etter.

- Jeg spilte ikke spillet mitt, rett og slett. Det var ikke min dag. Ting gikk ikke min vei. Så hva skal jeg gjøre? Drepe meg selv? Jeg prøver å ta positive ting ut dette, og kanskje jeg vil lære noe, sa Kuznetsova til pressen etter kampen.

Maria Sjarapova, derimot, hadde ingen problemer med å ta seg videre fra første runde. Eleni Daniilidou var lett match for den russiske verdenstoeren, som tapte bare to games i hele kampen. Sjarapova, som bare har spilt tre kamper siden Wimbledon i sommer, innrømmet at det var en lettelse å være i gang igjen.

- Jeg følte meg bra. Det var veldig deilig å være tilbake i aksjon igjen. Jeg har ikke spilt så mange kamper, så jeg prøver bare å venne meg til forholdene, arenaen, vinden og spille i flomlys for første gang på en stund, sa hun.

Serena og Venus Williams er også videre til andre runde, etter at begge ekspederte relativt ukjente motstandere. Kim Clijsters beviste også at hun vil bli en trussel til tittelen. Den belgiske jenta vant 6-1, 6-2 over tyske Martina Muller.

Det ble for øvrig ingen god opplevelse på Flushing Meadows for japanske Akiko Morigami, som måtte forlate arenaen i rullestol, etter at hun fikk heteslag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere