Yeovil Town overrasker

Jamie McAllister, Bristol City, i kamp mot Cardiff 2011

Jamie McAllister, Bristol City, i kamp mot Cardiff 2011 Foto: Jon Candy, Wikipedia Commons

Fortsetter de å vinne kan de være i samme divisjon som QPR og kanskje Aston Villa neste sesong.

26.02.13 14:14

Sportspills meny tirsdag
V4 Eskilstuna: En vinner fra Walmann?
Lunsjtrav Bjerke: Hop´n i lunsjen?

V65 Momarken: Goop regjerer på Mysen
Oddstips 1: Skellefteå vinner grunnserien
Oddstips 2: Yeovil Town overrasker

Objekter fra VM på ski innleder dagen på langoddsen, før finsk ishockey tar over klokken 17.30. Senere får vi også ishockey fra Elitserien og NHL.

Fra fotballens verden er det en del cup, både tyskerne, franskmennene og enkelte engelskmenn bruker midtuken til annet enn ligafotball, mens vi finner midtukerunder fra italiensk Serie B, en kamp fra Serie A også, skotsk fotball og engelsk Championship, League One, League Two og Conference. Kvelden rundes av med et El Clasico, returoppgjøret i Copa del Rey mellom Barcelona og Real Madrid.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
20. Timrå - Frölunda H 2,35

Elitserien. Timrå ligger nest sist når fire runder gjenstår. Desperat kjemping for å unngå nedrykkskvalik har gitt tre seire på de fem siste runde, i nettopp de riktige matchene mot lagene rundt dem på tabellen. Brynäs ble slått borte, på straffer, Rögle ble slått 4-0 borte og forrige runde vant man borte igjen, 2-1 mot Växjö på plassen over. Per i dag er det fem poeng opp til nevnte Växjö, som fullstendig har mistet formen, så det ser absolutt mulig ut for Timrå å komme opp på trygg grunn. Frölunda sikret sluttspillplass forrige runde og dermed er jobben gjort. De blir etter all sannsynlighet nummer 6 eller 7, forskjellen er ikke veldig stor, de får uansett tøff motstand i sluttspillet og ingen fordel av hjemmekamp i en eventuell siste, avgjørende match. Under disse forutsetningene er det helt klart at vi må sette en innsats på hjemmeseier til 2,35.

75. Braintree Town FC - Luton Town H 2,50
Conference, eller Blue Square Premier som ligaen kalles, på samme måte som norsk 2. divisjon kalles Oddsen-Ligaen. Braintree er ikke blant de sterkeste lagene, men de er i ferd med å sikre plassen på femte nivå og de tok en flott 2-0 hjemmeseier mot topplaget Grimsby forrige runde. 3-0-2 siste fem og 16. plass på tabellen. Luton skal rykke opp hver eneste sesong, men det har ikke skjedd ennå, de feiler til tross for store ambisjoner og relativt store budsjetter. Med 0-3-3 på de seks siste har de definitivt meldt seg ut av kampen om opprykk, og når de tapte 2-3 hjemme for dagens motstander i oktober begynner det å bli vanskelig å se hvorfor de er favoritter her. Hjemmeseier til 2,50 er derimot spennende.

Dagens avslag
35. Leicester City - Blackburn Rovers H 1,55

Championship. Leicester tapte for Charlton og Peterborough før de spilte 0-0 borte mot Blackpool forrige runde. Formen er alt annet enn tillitsvekkende, og selv om de er blant de sterkeste hjemmelagene alt i alt, er vi ikke med på 1,55 for hjemmeseier i kveld. Ingen har tapt færre bortekamper enn Blackburn, og de kan godt få med seg poeng fra Leicester også.

Dagens spill
Vi starter med et spill fra svenske Elitserien, der det er fire runder igjen før sluttspillplassene fordeles. Vi må også ha med oss en engelsk dobbel, det er fine muligheter i League One i kveld.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

48. Colchester United - Yeovil Town
League One. Det er veldig spennende i toppen av League One denne gangen, det skiller bare to poeng fra 1. plass og ned til 6. plassen, den siste som gir play-off. Colchester er ikke en del av toppstriden, de kjemper i motsatt ende av tabellen og ligger på nedrykk etter 3-0 7 på de ti siste rundene. De har fortsatt brukbar kontakt med lagene over seg og er minst dårlig av de fire på nedrykk. De to siste rundene har man imidlertid ikke hatt noe å stille opp med mot topplagene Tranmere (tap 0-3) og Sheffield United (tap 1-5). Når Colchester vinner, er det gjerne mot andre lag i krise (Portsmouth) eller lag som er nede i dype bølgedaler (Preston). Derfor kan det bli tøft i kveld når en av opprykkskandidatene kommer på besøk.

Manager Joe Dunne er under press etter den siste tidens svake resultater, og det er ventet at han gjør endringer etter at samme startellever har røket 0-3 og 1-5 i de to siste. Wilson (f) er tilbake etter skade og starter ganske sikkert. Cousins (k) er også tilbake etter skade, og en av flere spillere som kan få sjansen fra start. Kapteinen Izzet (m) er på vei tilbake, men rekker ikke denne.

Yeovil Town har overrasket positivt denne sesongen, og har blandet seg inn i opprykkstriden etter 8-1-0 siste ni runder. De spilte 1-1 borte mot Doncaster på lørdag, etter den vanvittige raden på åtte strake seire. 8-2-6 borte totalt og formen er som man skjønner best i ligaen.

Hayter (a) og McAllister (f) mister ganske sikkert kampen, begge er faste startere og nye på skadelisten. Dog er det en smule uklart hvor lenge de eventuelt er ute og om de faktisk mister kampen, manager Gary Johnson har ikke spesifisert dette nærmere. Ellers skal det stå bra til.

Yeovil har 4-2-0 på sine seks siste mot dagens motstander, og dette var mens de var en middelhavsfarer. Nå har de overrasket seg selv og alle andre med å rade opp seire, og vi tror de skal ha gode sjanser mot et Colchester i tilbakegang, som ikke klarer å matche topplagene og som muligens gjør en desperat rotering i laget denne gangen. 2,25 for borteseier må være bra og vi bruker den i en dobbel.

Se kampen live på TV 2 Sumo

54. Sheffield United - Leyton Orient
League One. Det begynner å hardne til i toppen av ligaen, og det er da Sheffield United viser styrke og at de hører hjemme i Championship. Med seire i de fire siste, hvorav tre var på bortebane og den ene i Bournemouth, har de tatt teten i det jevne opprykksracet. Det er fortsatt en rekke lag som kan ta dem igjen, så de har ikke råd til feilskjær mot lag på nedre halvdel. 7-6-3 hjemme på Bramall Lane.

Manager Danny Wilson har ingen nye skader eller suspensjoner og stiller ventelig samme lag som sist.

Leyton Orient har røket 1-2 for Hartlepool og 0-1 hjemme for Crawley Town i sine to siste i ligaen, og i midtuken røk de ut av Johnstones Paint Trophy for Southend. Det er langt både oppover og nedover på tabellen, og Leyton Orient er en kandidat til å bli første lag som hverken kan rykke opp eller ned. 6-2-8 på bortebane totalt.

Rowlands (m) mistet forrige kamp mot Crawley og kan være ute igjen. Lisbie (a) og Sawyer (f) er på vei tilbake, men rekker ikke denne kampen. Kapteinen Clarke (f) var tilbake fra skade sist og starter trolig kveldens kamp. Det snakkes også om at det kan komme andre endringer dersom enkelte er slitne etter tre kamper på en drøy uke.

Sheffield United vant sesongens omvendte oppgjør 1-0, og de vant tilsvarende oppgjør i fjor 3-1. Dette er akkurat den typen kamper de må vinne for å rykke direkte opp, og vi forventer en arbeidsseier i dag, fra en av ligaens største og mest kapable klubber. Oddsen er 1,55 for hjemmeseier og gir oss en dobbel til 3,49. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 20.40.

48. Colchester United - Yeovil Town 2,55 2,95 2,25
54. Sheffield United - Leyton Orient 1,55 3,25 4,50

Total odds 3,49

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.