Edinson Cavani ankom Manchester United sent i forrige sommers overgangsvindu og signerte en ettårskontrakt.

34-åringen har gjort sakene sine bra for rødtrøyene, og står bokført med 15 mål og fem målgivende pasninger så langt denne sesongen.

Det har ført til at uruguayaneren har skrevet under på en ny ettårskontrakt, og han er dermed United-spiller også neste sesong.

Les også: Ferguson kritisk til Super League-planene

- Riktig å bli belønnet

Det synes Dwight Yorke han har fortjent.

- Jeg tror ikke mange trodde Cavani kom til å gjøre det så bra som han har gjort, og jeg tror Manchester United og Ole er fornøyd med det han har bidratt med så langt. Når man gjør det bra skal man bli belønnet, og han har blitt belønnet med en ny kontrakt, sier Yorke til Talksport.

Men Yorke adresserer et nytt problem som kan komme som følge av Cavani-signeringen. Manchester United-legenden stiller spørsmål ved hvordan dette vil påvirke Uniteds overgangsplaner denne sommeren.

Cavani har av mange blitt sett på som en fin løsning som Uniteds spiss inntil de klarer å hente en ny og yngre verdensklassespiss.

Les også: United-stjerne utsatt for rasisme etter tap for erkerivalen

Tror signeringen kan hindre ligagull

To verdensklassespisser som har blitt koblet til United er Erling Braut Haaland og Harry Kane. Yorke frykter at Cavani-signeringen kan gå ut over en potensiell overgang for enten Haaland eller Kane.

- Mitt problem med det er, kommer det til å hindre klubben fra å hente inn en yngre nummer ni? spør Yorke.

- Det viktigste er at vi vinner Premier League neste sesong, og er Cavani virkelig den som vil gjøre at vi går den ekstra mila? Det er sannsynligvis den ene snublesteinen, mener Solskjærs tidligere lagkamerat.

Les også: Hevder Juventus-spillerne reagerer på særbehandling av Ronaldo

- Må signere to spillere

Yorke er tydelig på at det er på tide at Manchester United begynner å vinne titler igjen.

- Ole har vært i den jobben i tre år, han har virkelig sementert seg i manager-rollen nå. Han har fått spillerne til å spille slik Manchester United skal spille, han har fått oss til fire semifinaler og nå en finale, kan han få oss over den linja og et skikkelig steg opp? Det er utfordringen han har, sier han.

Yorke mener Manchester United er nødt til å hente forsterkninger om de skal klare å utfordre Manchester City om ligagullet neste sesong.

- Jeg håper at Cavani-signeringen, selv om han har vært god for oss, ikke hindrer oss fra å få de spillerne vi trenger. Jeg synes vi trenger to spillere til for å kunne klare å utfordre skikkelig om Premier League-tittelen neste sesong, avslutter han.