Gå til sidens hovedinnhold

Zajac' overtidsmål gir New Jersey sjansen

New Jersey får en siste mulighet til å avansere til kvartfinalen i Stanley Cup. Travis Zajac avgjorde etter forlengning da Florida ble slått 3-2 i kamp seks natt til onsdag.

5.39 inn i forlengningen avgjorde Zajac med et håndleddsskudd som ga hjemmepublikummet grunn til å juble. Det avgjørende 3-2-målet satt høyt bak Florida-keeper Scott Clemmensen.

Lagene står med tre seirer hver. Dermed må en sjuende kamp til for å avgjøre hvem som avanserer til 2. runde i det nordamerikanske ishockeysluttspillet.

Ilja Kovaltsjuk har fått kritikk i sluttspillet, men var den som spilte fram Zajac etter at Zach Parise først hadde fått tak i pucken gjennom godt forsvarsspill. Kovaltsjuk scoret også ett mål. Steve Bernier scoret også for New Jersey.

Se høydepunktene her:

HTML EMBED

Florida Panthers hentet opp 0-2 gjennom mål fra Kris Versteeg og Sean Bergenheim, men Devils avgjorde det hele i forlengningen. Natt til fredag får Florida muligheten til å avgjøre på hjemmebane. Klarer de det, er det første gang siden 1996 at laget avanserer i sluttspillet.

New Jersey på sin side har ikke vunnet to strake kamper i NHL-sluttspillet siden 2007.

- Vi må bare kopiere denne kampen, sa Zajac etter at New Jersey Devils hadde sikret en siste mulighet til å ta seg videre. (©NTB)

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua